Medleyhold

Medleyafdelingen er vores ungdomsafdeling. Her har vi hold fra børn og unge fra 10 år og opefter. På Medleyholdene bygger vi videre på det, svømmerne har lært op gennem svømmeskolen. Der arbejdes fortsat med at udvikle svømmeteknikken og samtidig introduceres træningsserier.

Det første niveau i Medleyafdelingen er Medley D og har træning 1 gang om ugen i 1 time. Det næste niveau er Medley C, som har træning 2 gange 1 time om ugen. De øverste niveauer er Medley B og A, de har træning fra 3 til 5 gange om ugen. For at komme på Medley D-hold kræver det et svømmeniveau, der svarer til afslutningsniveauet på Frøhold. Det kræver udtagelse fra trænerne på Medleyholdene at komme på de øvrige hold.

På Medleyholdene træner vi alle 4 stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl), og herudover introduceres livredning, vandpolo og åbent vand-svømning. I takt med, at svømmerne bliver dygtigere, øges sværhedsgraden i træningen. På Medley C-niveau introduceres svømmerne for forskellige former for test, hvor svømmerne får mulighed for at følge deres egen udvikling. På Medley B og A introduceres land- og i nogen grad styrketræning.

Vi anbefaler, at svømmerne kommer hver gang, da det er mest optimalt for både egen udvikling og for det sociale miljø på holdene

Medleyafdelingens struktur

Aktiviteter

På Medleyholdene er der forskellige aktiviteter, som ligger udenfor selve træningstiden. For de forskellige Medleyhold, vil der være forskellige aktiviteter. Det kan være lige fra svømmestævner, fælles aktiviteter på stranden til videoaften. Aktiviteterne er målrettet de svømmere, der er på holdene.

Det er valgfrit for svømmerne at deltage i aktiviteterne, men vi opfordrer alle til at deltage. Det er med til at skabe et godt socialt miljø på holdene, og så er det med til, at svømmerne får prøvet sig selv af – måske i lidt ukendt farvand.

Der kan opkræves deltagerbetaling for deltagelse i aktiviteter.

 

Print Friendly, PDF & Email