Trænerudmærkelser

Årets underviser – efterår 2016

Maria Ølholm er bestemt en af de mest erfarne undervisere – og modsat en række af de andre har hun fundet sin hylde i både svømmeskolen og babysvømning. Babysvømning er ellers ikke så udbredt, både fordi en del af undervisningen ligger i dagtimerne, men generelt synes konkurrenceafdelingen at tiltrække mange. Maria havde interesse for babysvømningen også, så hun er gradvist koblet mere og mere ind på holdene, og varetager i dag også en række hold med de børn der kommer fra babysvømningen og skal ind på vores hold i svømmeskolen.
Maria er kendetegnet for omhu og struktur i sin tilgang til undervisningen og hun er meget vellidt blandt kollegaerne. Maria stiller altid velovervejede spørgsmål, og er rigtig god til at spørge når hun er i tvivl, for at være helt sikker på at vi er enige om retningen. Maria er blandt den gruppe af erfarne undervisere vi også bruger til at supervisere underviserstaben, og på den måde være med til at føre kulturen videre, og sikre at vi alle arbejder i samme retning.

Maria har gennem årerne taget et større og større ansvar for de ting hun er med i, det kan være lige fra vores Frøprøver til dette års KVIK Camp, hvor hun på trods af en friuge fik lavet om i sine planer og eksamensforberedelse, så hun kunne komme ind og hjælpe os på et par ellers kritiske dage.
Vi er meget glade for at nyde godt af Marias engagement, og håber at hun er en del i KVIK mange år frem.

 

Årets Afløser – efterår 2016

Katrine Liljedal er kendetegnet ved “ja” – hun hjælper alt hvad hun har mulighed for, og det er lige meget hvilken afdeling det handler om. Hun er flere gange taget direkte fra én svømmehal til den næste, for at få tingene til at hænge sammen – og det er vi meget taknemmelige for. Vi kan i denne anledning fortælle at vi takket være både Katrine, men også alle de andre undervisere vi har, har vi ikke haft lukket en eneste gang pga. sygdom i mere end 1½ år. Vi har haft et par dage hvor vi har været hårdt ramt, meget tæt på at holdene skulle starte, men vi har hver gang kunnet mønstre en afløser.
Katrine tager de opgaver der kommer, i strakt arm, og går til sagen med stort engagement. Hun siger tingene som hun ser dem, og hun gør sit absolut bedste for at levere en god vare for vores medlemmer – hver gang. Katrine får naturligt stor ros fra kollegaer og vores medlemmer – og de hold der er heldige at have hende på fast basis er meget glade for dette.

Vi håber at have Katrine med som underviser mange år endnu.

Årets Junior – efterår 2016

Ellen Kjærgaard (Årets Junior) og Katrine Liljedahl (Årets afløser)

Ellen Kjærgaard er en pige med meget forskelligt vand i badehætten – det er tydeligt at det er glæden ved vandet der driver hende. Ellen er meget aktiv med vandpolo, hvor hun selv spiller hos os i KVIK. Det har kastet rigtig meget god energi af sig – og heldigvis ved hun også hvordan man svømmer – så vi kan få lov at låne hende i Svømmeskolen også. Ellen har faste hold to dage om ugen, og det er en fornøjelse at se hende hjælpe til i bassinet – der ligger måske lidt i generne – men det er sjældent at se et så stort overblik og naturligt tag på undervisningen i en så ung alder.

Ellen kan både styre en undervisning på et generelt niveau, hvor hun sætter holdet i gang med øvelser, og holder overblikket over hvordan det går i det store hele – men kan samtidig zoome ind på et enkelt barn og give et par gode råd, mens hun ud af øjenkrogen holder øje med om resten stadig er i gang med det de skal.

Det er en stor fornøjelse at møde Ellen i svømmehallen, og vi glæder os til at følge med i både vandpoloen og hendes underviserkarriere.

 

Svømmeskoleleder, Morten Willer.

Print Friendly, PDF & Email