T2 – Intro

TALENTUDVIKLING

T2
T2 er det første hold man rykker op på, det som også kaldes intro år til konkurrence svømning. Svømmere vil typisk have et LÆRINGSÅR på T2, hvor der herefter vil være mulighed for oprykning til T1-holdet, hvis svømmeren trives og har udviklet sig sportsligt tilfredsstillende. Der er dog en mulighed for at blive et yderligere år, hvis det skønnes at svømmeren kan have gavn af et år mere, for at blive klar til oprykning til T1 året efter.

Træner
Træningen på henholdsvis T2 pigehold og T2 drengehold varetages af en hovedtræner og en assisterende træner til pr. hold. Alle trænerne er deltidsansatte.

Holdleder
Der vil typisk være tilknyttet 1-2 holdleder€ til at koordinerer holdets aktiviteter.

Mål
Få en større forståelse og glæde for hvad konkurrence svømning er samt at blive bekendt med stævner.

Træning
Holdet træner 2 x om ugen, i vand og på land. Derudover vil der være et ekstra træningspas ca. hver tredje weekend, der typisk placeres på lørdage.

Læring
Teknikfærdigheden skal udvikles fra de grundlæggende færdigheder, flyde, balance og glide til evnen at kunne skabe optimale modstandsforudsætninger under den aktive fremdrift/svømning.

Stævner
Man påbegynder lokale stævner i KVIK’s egne svømmehaller og i løbet af året prøver svømmeren også at konkurrere til stævner i Københavns området. Svømmerne introduceres til de grundlæggende svømmeregler og en begyndende forståelse af at være til svømmestævne.

Forventning
Det forventes af dig som svømmer på T2 at du deltager ved de tilbudte arrangementer og er tilstede ved de ugentlige træningspas.

Hvis svømmeren ikke kan honorere målsætningen og ikke har udviklet sig tilfredsstillende, vil svømmeren blive tilbudt en plads på vores medleyhold, som er hold hvor konkurrenceaspektet ikke på samme måde er i fokus.

Print Friendly, PDF & Email