Stafet-For-Livet

I weekenden d. 1.-2. september kridter vi igen skoene i den gode sags tjeneste. Tårnby skal atter samles om Stafet-For-Livet.

Stafet-For-Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet-For-Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Stafet-For-Livet i Tårnby varer 24 timer og foregår på området omkring Tårnby Skole. Stafettens døgn symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet – både i de lyse og i de mørke timer. Derfor holder vi også stafetten i gang om natten.

Holdene skal have minimum én deltager på banen i hele det døgn, stafetten varer. På den måde viser vi, at vores kamp mod kræft aldrig stopper. Man kan gå, løbe, hoppe eller slå kolbøtter på ruten rundt. Tempoet er ikke det vigtigste – det vigtigste er, at vi er sammen om vores indsats.

KVIK er med

I Svømmeklubben KVIK synes vi, det er en stærk sag og begivenhed, vi ønsker at bakke op om. Vi gentager successen fra sidste år, hvor vi samlede i alt 12.443 kr ind – og vi stiller derfor op med minimum et hold. Vil du gerne med på KVIKs hold, så er du meget velkommen til at tilmelde sig som deltager til holdet ‘KVIK Kastrup’ – hvis vi bliver mere end 50 personer på holdet, så opretter vi et mere.

Holdkaptajnerne for klubbens hold sørger for at sammensætte en god plan for, hvem der går på stafetten hvornår. Vi tager højde for jeres ønsker for tidspunkter – og hvem I ønsker at følges med. Alt det praktiske tager vi, når vi nærmer os.

Det er også muligt at støtte vores hold eller hele stafetten. Så har du ikke tid eller lyst til at være med på et hold, så kan du sagtens bakke op om stafetten alligevel.

Vi vil også gerne have dig med!

Først og fremmest vil vi rigtig gerne have dig med på vores stafethold. Det eneste krav er, at du kan gå med på stafetten i minimum 30 minutter, enten lørdag d. 1. eller søndag d. 2. september. Tempoet er helt lige meget.

Det koster 100kr at deltage på holdet.

Hvis du vil med på stafetten – så skal du ind på denne hjemmeside for Stafet-For-Livet i Tårnby og tilmelde dig vores hold ‘KVIK Kastrup’. Det er også på denne hjemmeside, det praktiske om stafetten er samlet.

Hvis du har tid og lyst til at deltage i planlægningen af vores stafet, så er du meget velkommen i vores frivillige arrangementgruppe. Det er her, vi får de gode ideer til aktiviteter og får styr på planlægningen. Vi holder 2-3 møder før stafetten – og koordinerer herudover på mail. Send en mail til kontor@kvikkastrup.dk hvis du gerne vil være med her.

Aktiviteter, spil og hygge

Døgnet igennem vil der være aktiviteter for både børn og voksne på området omkring skolen, og når det bliver mørkt, vil der være en fælles lysceremoni, hvor vi sammen tænder lys.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi godt kan lide konkurrencer i KVIK. Så vi stabler endnu engang en turnering på benene, og i år nøjes vi ikke blot med Kongespil – vi udvider aktiviteterne.

Sidste år blev vores lækre, hjemmehæklede klude revet væk – så vi er så småt ved at gå i gang med garnet, så vi er klar med et bredt udvalg i farver og mønstre.

Lys og donationer

Lysceremonien er en bevægende del af Stafet-For-Livet. Det er her, du har mulighed for at tænde et lys og sende din helt egen, personlige hilsen til én der kæmper mod kræft eller minde én, der har tabt kampen. Under selve lysceremonien vil lysene blive tændt og blafre smukt i mørket. Du kan se smukke billeder og rørende videoer fra andre stafetters lysceremonier her.

På selve stafetten er der mulighed for at komme og købe en lyspose, dekorere den og få den med i lysceremonien. Du er mere end velkommen til at komme i KVIKs telt og dekorere din lyspose.

Du kan støtte stafetten rent økonomisk eller du kan tænde et lys online. Begge dele foregår via dette link. Husk at vælge Svømmeklubben KVIK i formularen.

KVIK-Stafetten er på facebook

KVIK-stafetten har en facebookside, hvor vi kan kommunikere med vores deltagere, dele billeder – og give en status på stafetten. Vi lægger også løbende information op her på hjemmesiden – så alle medlemmer i KVIK kan følge med i, hvor langt vi er.

Du er meget velkommen til at følge vores stafet på facebook – også selvom du ikke kan være med på selve stafetten.

 

Sådan så det ud på KVIK-stafetten i 2017

Lysceremoni

Udpluk af klude-udvalget

Præmier fra vores sponsorer

Deltagere på stafetten

Print Friendly, PDF & Email