Motionsfloorball

Mangler du et sted at dyrke holdspil på en sjov og helt uformel måde sammen med andre friske gutter? Så er vores motionsfloorball-hold lige noget for dig.

Holdet er for mænd over 40år – uanset form og erfaring med boldspil. Vi træner 2 gange om ugen, den fysiske form testes af i løbet af sæsonen og så vil vi have et par sjove/anderledes events på holdet i løbet af sæsonen.

Om holdet
  • Træning 2 gange om ugen, aktiviteterne vil som udgangspunkt bestå af: Holdspil – primært (men ikke begrænset til) floorball. Det kan varieres med fx. fodbold, håndbold, vandpolo, høvdingebold.
  • Cykling med Jesper Skibby flere gange i løbet af forløbet i enten Holbæk eller Tårnby.
  • Svømmesession med den olympiske mester Pernille Blume.
  • 2-3 gange i løbet af sæsonen kombineres træningen med enten en ganske kort information om kost og sundhed eller en aktivitet omkring kost.
  • Fysiske tests i forbindelse med træningen løbende i sæsonen. Herudover er der mulighed for yderligere testning på Københavns universitet – Center for holdspil.

Holdet er særdeles velegnet for mænd med type 2-diabetes eller forhøjet blodtryk, da holdspil på små baner beviseligt har en bred vifte af sundhedsmæssige effekter.

Det praktiske

Træningsdage og steder vil blive opdateret i august

Trænere: Alex Szymanski og Nanna Grønbæk

Opstart: Holdet er startet op.

Udstyr: Du kan låne udstyr, bare medbring træningstøj, indendørssko og drikkedunk

Kontingent: Det koster  495kr for efterårssæsonen (august til december 2018). Udover de ugentlige træninger og udstyr, så dækker kontingentet også 2 T-shirts, 1 sweatshirt samt mad og drikke i forbindelse med kostaktiviteterne.

Tilmelding: For tilmelding til holdet, skal du oprette en medlemsprofil og tilmelde dig vores venteliste. Det gør du her – via vores Klubportal. Vælg kategorien ‘Motion’ og noter  ‘Floorball’ i bemærkningsfeltet.

Sådan spilles motionsfloorball
  • Spilles som 3 vs. 3 eller 4 vs. 4 på små baner
  • Organiseres som småspilskampe i intervaller af 3-6 minutter med indlagte pauser imellem
  • Ingen turneringer, dommer eller taktisk træning – kernen i spillet er legen, det sociale og sved på panden på tværs af tekniske færdigheder, højde og drøjde
Samarbejde

Vi opstarter holdet i samarbejde med Diabetesforeningen, Sundhedscenteret Tårnby Kommune, Center for Holdspil og Sundhed samt Sports- og Sundhedsakademiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet øverst er taget af Bo Kousgaard

Print Friendly, PDF & Email