Motionsfloorball

Mangler du et sted at dyrke holdspil på en sjov og helt uformel måde sammen med andre friske gutter? Så er vores motionsfloorball-hold lige noget for dig.

Holdet er for mænd over 40år – uanset form og erfaring med boldspil. Vi træner 2 gange om ugen, den fysiske form testes af i løbet af sæsonen og så vil vi have et par sjove/anderledes events på holdet i løbet af sæsonen.

Om holdet
  • Træning 2 gange om ugen, aktiviteterne vil som udgangspunkt bestå af: Holdspil – primært (men ikke begrænset til) floorball. Det kan varieres med fx. fodbold, håndbold, vandpolo, høvdingebold.
  • Cykling med Jesper Skibby flere gange i løbet af forløbet i enten Holbæk eller Tårnby.
  • Svømmesession med den olympiske mester Pernille Blume.
  • 2-3 gange i løbet af sæsonen kombineres træningen med enten en ganske kort information om kost og sundhed eller en aktivitet omkring kost.
  • Fysiske tests i forbindelse med træningen løbende i sæsonen. Herudover er der mulighed for yderligere testning på Københavns universitet – Center for holdspil.

Holdet er særdeles velegnet for mænd med type 2-diabetes eller forhøjet blodtryk, da holdspil på små baner beviseligt har en bred vifte af sundhedsmæssige effekter.

Det praktiske

Træningsdage og steder (tiderne gælder til og med uge 41)

Mandage kl. 19.30-21.00 (Kastrupgårdsskolen)

Onsdage kl. 18.00-19.30/19.30-21.00 (Løjtegårdsskolen, drengesal)

Lørdage kl. 10.00-11.00 (Kastrupgårdsskolen)

Trænere: Alex Szymanski og Nanna Grønbæk

Opstart: Holdet er startet op.

Udstyr: Du kan låne udstyr, bare medbring træningstøj, indendørssko og drikkedunk

Kontingent: Det koster  495kr for efterårssæsonen (august til december 2018). Udover de ugentlige træninger og udstyr, så dækker kontingentet også 2 T-shirts, 1 sweatshirt samt mad og drikke i forbindelse med kostaktiviteterne.

Tilmelding: For tilmelding til holdet, skal du oprette en medlemsprofil og tilmelde dig vores venteliste. Det gør du her – via vores Klubportal. Vælg kategorien ‘Motion’ og noter  ‘Floorball’ i bemærkningsfeltet.

Sådan spilles motionsfloorball
  • Spilles som 3 vs. 3 eller 4 vs. 4 på små baner
  • Organiseres som småspilskampe i intervaller af 3-6 minutter med indlagte pauser imellem
  • Ingen turneringer, dommer eller taktisk træning – kernen i spillet er legen, det sociale og sved på panden på tværs af tekniske færdigheder, højde og drøjde
Samarbejde

Vi opstarter holdet i samarbejde med Diabetesforeningen, Sundhedscenteret Tårnby Kommune, Center for Holdspil og Sundhed samt Sports- og Sundhedsakademiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet øverst er taget af Bo Kousgaard

Print Friendly, PDF & Email