KVIK Camp

Når skolernes går på sommerferie, så åbner vi op for KVIK Camp. Vi mødes mandag-fredag i dagtimerne til skæg og ballade. Vi kan ikke være i vandet hele tiden, det bliver for koldt. KVIK Camp består på en blanding af svømning, livredning, vandpolo, førstehjælp, skattejagt og meget, meget mere!

KVIK Camp 2018 forventer vi at afholde i skolernes første to uger og den sidste uge. Vi kan dog først på bekræftet ugerne, når vi kommer på den anden side af Påske.

KVIK Camp er
  • En uge i selskab med mange andre seje svømmere
  • Spændende undervisning – hvor vi kommer hele vejen rundt om svømning og vandaktiviteter
  • Fed goodie-bag
  • Frugt og saft hver dag
  • Fuld sikkerhed og veloplagt undervisning!
Om KVIK Camps

KVIK Camp er en uge fyldt med skæg og ballade. Vi mødes mandag-fredag kl. 8-15. Vi kan ikke være i vandet hele tiden, det bliver for koldt – så vi skal også være lidt udenfor og andre steder. Programmet står på en blanding af svømning, livredning, vandpolo, førstehjælp, skattejagt og meget, meget mere!

KVIK-CAMP er opdelt i 3 grupper – så vi bedst kan matche svømmernes alder og niveau. Svømmerne skal tilmeldes den den camp, der passer til det holdniveau, de svømmer på i dag. I hver grupper opdeler vi også børnene efter hvilke aktiviteter vi skal lave. I svømning vil det være finere opdelt i niveau, mens det i volleyball vil være efter højde. Vi tager hensyn til at alle skal udfordres, og også have en god oplevelse med svømmekammeraterne.

KVIK Camp er for børn født i 2011 og tidligere.

 

Print Friendly, PDF & Email