Afspænding og træning for gravide

Afspænding og træning for gravide er en hensynstagende træningsform, der sigter mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. Træningen fremmer desuden din dybe respiration samt øger din evne til at slappe af og give efter. Holdet er for alle gravide og har en særlig gavnlig effekt, hvis du har bækkenløsning eller smerter fra lænd og/eller bækken.

Du er ca. 45 min. i vandet efterfulgt af 15 min. til bad og omklædning. Vi slutter af i vores klubhus ‘Den Klorfri’ med at tale om graviditetsrelaterede emner. Det er et lille hold med plads til maksimalt 15 deltagere. Vores varmtvandsbassin er 34 grader varmt.

To hold at vælge imellem

Mandag aften: Holdet er hver mandag kl. 18.30-20.00 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal. Holdene er månedshold med de mandage, som er til rådighed i den pågældende måned.

Fredag formiddag: Holdet er hver fredag kl. 10.30-12.00 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal.

Det vil være muligt at starte på mandagsholdet, og så efter aftale med Mette Marie Rask at skifte til fredagsholdet i forbindelse med opstart af barsel.

Ferier, helligdage og planlagte lukkedage tæller naturligvis ikke med.

Kontingent

Kontingentet udgør 160,-kr pr. undervisning inkl. adgangsbillet til svømmehallen, gratis parkering og 1 års passivt medlemsskab af KVIK. Efter fødslen er du garanteret en plads for dig og dit barn på et af vores baby-svømmehold.

Som medlem på holdet er det muligt at få tilskud fra Sygesikring Danmark, svarende til ca. 60,- kr pr. gang. KVIK indberetter til Danmark – men først når hele dit undervisningsforløb er slut.

Underviser på holdet

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask. Mette er en meget erfaren fysioterapeut med 17 års erfaring indenfor faget. Hun er specialiseret i undersøgelse, behandling og træning af gravide og kvinder, der har født. Du kan gå til både varmtvandstræning som gravid og efterfødselstræning hos Mette i Svømmeklubben KVIK.

Mette har stor erfaring med og kompetencer indenfor behandling og genoptræning efter kejsersnit. For mere info kan du kontakte Mette på telefon 22 90 16 35.

Nøgleordene for Mettes praksis er tid, ro og nærvær. Hun tilpasser træningen til dig efter dine behov og ønsker også selvom du træner på et af vores hold.

Af efteruddannelser som fysioterapeut kan nævnes: Fysio-Pilates, Før- & Efterfødselstræning, Fysio-Flow (træning af fascier), Mc Kenzie rygbehandling, Idrætsfysioterapi, Dynamisk Stabilitet samt Bassintræning. Mette er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret Shakti Yogalærer med speciale indenfor graviditet, efterfødsel, overgangsalder etc.

Tilmelding
For tilmelding til holdet, skal du sende en mail til administration@kvikkastrup.dk med følgende oplysninger:
Navn, adresse og postnummer, fødselsdato, mailadresse og mobilnummer. samt oplyse:’Hold for gravide”
Når vi har modtaget din mail oprettes du i vores medlemskartotek og får adgang til vores selvbetjeningssystem, hvor du kan tilmelde dig og betale for det eller de hold, du ønsker at deltage på.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Print Friendly, PDF & Email