Afspænding og træning for gravide

Afspænding og træning for gravide er en hensynstagende træningsform, der sigter mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. Træningen fremmer desuden din dybe respiration samt øger din evne til at slappe af og give efter. Holdet er for alle gravide og har en særlig gavnlig effekt, hvis du har bækkenløsning eller smerter fra lænd og/eller bækken.

Du er ca. 45 min. i vandet efterfulgt af 15 min. til bad og omklædning. Vi slutter af i vores klubhus ‘Den Klorfri’ med at tale om graviditetsrelaterede emner. Det er et lille hold med plads til maksimalt 15 deltagere.

Holdet er hver mandag kl. 19-20.30 i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal. Temperaturen er 34 grader i varmtvandsbassinet.

Kontingent: 995 kr. for 8 gange inkl. adgangsbillet til svømmehallen. Efter fødslen er du garanteret en plads på et af vores hold i babysvømning for dig og dit barn.

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask (tlf. 22901635). Mette Marie har med mange års erfaring indenfor behandling og træning af gravide både på land og i vand.

For tilmelding til holdet, skal du oprette en medlemsprofil og tilmelde dig vores venteliste. Det gør du her – via vores Klubportal. Vælg kategorien ‘Babysvømning’ og noter i bemærksningsfeltet, at det er til ‘Hold for gravide’.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Print Friendly, PDF & Email