Frøprøver

Om Frøprøverne

To gange årligt (forår/efterår) afholdes Frøprøver i Svømmeskolen. Frøprøverne er en fest for børnene, hvor de kan komme og vise forældre og familie hvor gode de er blevet til de øvelser de skal lære på de hold de svømmer på. Det foregår på den måde at mindre grupper ad gangen laver en række øvelser. Nogle af dem er lidt svære mens andre er lidt nemmere, men måske til gengæld lidt sjovere at lave og vise frem. I kan både læse om prøverne og se videoer af øvelserne, her på siden.

Det er selvfølgelig tilladt for forældre og anden familie, at gå med ind i svømmehallen, og have kamera med denne dag!
(men som altid; ingen kameraer eller mobiler fremme i omklædningsrummene)

I undervisningen lærer børnene mere end det, de er til Frøprøve i. Noget af det de lærer kan dog være svære at se for det utrænede øje. Vi anbefaler derfor, at børnene ikke tilmeldes en prøve, der er sværere end det hold, de går på. Selvom de kan klare prøven, kan der mangle nogle underliggende færdigheder, som de også skal lære inden de kan rykke et niveau, og dermed en prøve op.

Selve prøverne afvikles for de fleste som en del af en leg, eller en forhindringsbane. Det tager ikke lang tid, og vi har grupper af 5-25 børn i gang samtidig, hvor alle så skal lave øvelserne undervejs. Vi har undervisere med i vandet, til at vise hvad man skal gøre, og hjælpe hvor det er nødvendigt.

Skal man eksempelvis lave en kolbøtte kan det være at vi leger fangeleg, hvor man skal lave en kolbøtte når man bliver fanget – så sørger underviserne for at alle bliver fanget mindst én gang – det er ikke mere alvorligt end dét, selvom vi kalder det en Frøprøve.

Det er klart – at for de større børn, som er mere modige, der er det lidt mere ’prøve-agtigt’ – men målet er stadig at alle skal have en god og sjov oplevelse.

Efter man har været i vandet kan man klæde om igen, og gå ind i vores klubhus for at hente slik, juice, et diplom og en medalje. Langt de fleste børn kravler en tur op på vores præmieskammel og poserer foran sponsortavlen med diplom og et stort smil 🙂

Frøprøver 2017/2018

Afholdes i Kastrup Svømmehal.

Oktober, mandag den 9. og torsdag den 12.
April, onsdag den 11. og mandag den 16.
Kobberfro

* Har man svømmet mere end 8 uger, kan man altså gå op til en af prøverne. Hvis I er usikre, så er det underviseren på bassinkanten I skal spørge.
* Deltagelse i FrøPrøver har intet med oprykning at gøre – hverken at deltage eller ikke at deltage. FrøPrøverne er et tilbud, oprykning sker udelukkende på baggrund af undervisernes løbende evalueringer. Se mere under “Ofte Stillede Spørgsmål” længere nede på siden.

Tilmelding

I god tid før frøprøverne sender vi en e-mail med invitation direkte til svømmerne på de hold, det er relevant for. Invitationerne bliver sendt automatisk, på baggrund af det hold barnet er tilmeldt på. Er I i tvivl om prøven er rigtig, så er det træneren på kanten, der bedst og hurtigst kan svare på spørgsmålet.

Selve tilmeldingen til Frøprøverne foregår her i vores klubportal. (åbner nyt vindue).

Man kan kun se de prøver der er relevante for den profil man er logget ind med. Her i april 2017 har vi dog været nødt til at åbne for at man kan se to prøver, fordi størstedelen af jer vil skifte hold, og dermed prøve, til andet kvartal, her ved april.
Se den tilsendte mail ift. vores anbefaling af prøve-type. Spørg din underviser hvis du er i tvivl.

Selve tilmeldingen foregår således

Klik på linket herover, eller vælg “tilmeld” i hovedmenuen øverst på siden.

Klik på linket herover, eller vælg "tilmeld" i hovedmenuen.

 

Log ind på klubportalen med den profil der skal tilmeldes.

Log ind med den profil der skal tilmeldes

 

Klik på “Holdtilmelding”.

Klik på "Holdtilmelding"

 

 

Klik på “Frøprøver” for at opdatere siden igen, og vælg den prøve der passer.

Klik på "Frøprøver" for kun at vise vores aktiviteter, og ikke svømmeholdene.

 

Bekræft den valgte prøve.

Klik på den prøve der passer dig, og klik på tilmeld.

 

Start betalingsprocessen.

Åbn vinduet for betaling.

 

Tidsplan

FrøPrøver i undervisningsbassinet

Kobber-, Super Kobber-, Bronze- og Super BronzeFrøprøver
Mandag den 9. oktoberUndervisningsbassinet Torsdag den 12. oktoberUndervisningsbassinet
17.00KobberFrøprøve16.50KobberFrøprøve
18.10KobberFrøprøve17.20KobberFrøprøve
18.10KobberFrøprøve
17.20Super KobberFrøprøve17.00Super KobberFrøprøve
17.40Super KobberFrøprøve17.10Super KobberFrøprøve
18.00Super KobberFrøprøve17.50Super KobberFrøprøve
18.20Super KobberFrøprøve18.00Super KobberFrøprøve
18.30Super KobberFrøprøve
16.50BronzeFrøprøve17.40BronzeFrøprøve
17.30BronzeFrøprøve18.20BronzeFrøprøve
18.50BronzeFrøprøve
17.10Super BronzeFrøprøve17.30Super BronzeFrøprøve
18.40Super BronzeFrøprøve
19.00Super BronzeFrøprøve

Frøprøver i 25m bassinet

Sølv-, Super Sølv-, Guld- og Super GuldFrøprøverne
Mandag den 9. oktober25m bassinet Torsdag den 12. oktober25m bassinet
17.40SølvFrøprøve17.15SølvFrøprøve
17.45SølvFrøprøve
18.15SølvFrøprøve
18.10Super SølvFrøprøve
17.00Super SølvFrøprøve
18.40Super SølvFrøprøve
18.25GuldFrøprøve17.30GuldFrøprøve
17.55Super GuldFrøprøve18.00Super GuldFrøprøve
18.55Super GuldFrøprøve

 

Når du logger ind skal du klikke på “Frøprøver” for at genindlæse siden – så vil alle prøverne du har adgang til være synlige.

 

Klik på "Frøprøver" for kun at vise vores aktiviteter, og ikke svømmeholdene.

 

Omklædning

Læg tøjet i skabene eller tag det med ind i omklædningsrummene, det giver bedre plads til alle dem der skal klæde om, eller sidde ned mens de tager sko af eller på.

Man kan ikke låse skabene, så værdigenstande skal med ind i svømmehallen uanset.

Kameraer og mobiltelefoner med optagefunktion skal som altid være pakket væk i hele omklædningsrummet.

 

Parkering

Der kommer rigtig mange børn, og de har allesammen forældre med. Nogen har også bedsteforældre med, og flere kommer i mere end én bil.

Derfor opfordrer vi til følgende.

  1. Brug din cykel hvis du bor i nærheden.
  2. Hvis der ved ind/udkørsel til Røllikevej ser ud til at være bare en smule kø, så brug parkeringspladserne ved Blåklokkevej. Det er indkørslen til Korsvejskirken og gymnastikcenteret.
    Her er også rigtig mange pladser, og det er nemt at gå derfra via stien langs fodboldbanerne til svømmehallen.

NB: Det er ekstra forbudt at parkere ulovligt ned ad Røllikevej. Dels kommer der ofte p-vagter forbi når der er arrangementer, og dels blokerer disse ulovligt parkerede biler for effektiv ind- og udkørsel fra parkeringspladsen foran svømmhallen/curlinghallen/boldklubben, og så går det hele i hårdknude.

Parkeringsmuligheder ifb. Kastrup Svømmehal

Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål: Mit barn har deltaget i den prøve han/hun er inviteret til.
Svar: Prøverne er tilpasset de forskellige niveauer og invitationerne udsendes på baggrund af det hold man er tilmeldt.
Man kan spørge sin underviser, hvilken prøve han/hun vil anbefale. Det kan vi fra kontorets side kun gisne om.
Vi anbefaler dog at man tilmelder sig den prøve som man er inviteret til. Tilmelder man sig en højere prøve, vil man resten af sin svømmetid hele tiden blive inviteret til en prøve man har taget. Hvis ikke man vil tage prøven to gange bør man springe over.

Spørgsmål: Mit barn kan godt klare de næste prøver – skal han/hun så ikke rykke op?
Svar: Vi foretager oprykninger på de tilbagemeldinger der komme fra den daglige undervisning. Vores undervisere evaluerer løbende børnene, og stort set alle børn flytter sig et niveau hvert kvartal – oftest bliver de bare på samme svømmetid fordi hele holdet rykker op – eller fordi vi kun flytter enkelte andre fra/til holdet.
Frøprøverne er lavet en anelse lettere end børnene egentlig bør kunne ift. vores interne læringsmål, og det har vi gjort fordi alle skal have en god oplevelse til Frøprøverne.

Spørgsmål: Hvornår skal jeg komme til min prøve?
Svar: Du skal påregne lidt tid til at finde parkering (hvis du er i bil), og lidt ekstra tid til at klæde om. Du behøver ikke være omklædt inde i svømmehallen før kort før din prøve. Vi holder tiden ret præcist, og vi kalder ud til alle prøverne over højtalerne. I svømmehallen går man højre-om, og der er ventepladser for hver prøve ud for nogle store bannere. I behøver ikke stå der 10-15 minutter før, for så kommer der til at stå enormt mange mennesker og vente, og så bliver det hele endnu mere proppet. Der er mindst 10 minutter fra den ene prøve er startet, til den næste prøve starter, så kom højest 10 minutter før, så er der mindre ventetid, og en svømmehal der ikke er helt proppet med mennesker.

Spørgsmål: Jeg kan ikke logge ind til tilmeldingen?
Svar: Læs mere under ”tilmelding”.

Spørgsmål: Jeg kan ikke betale?
Svar: Du kan kun betale med VISA/Dankort via QuickPay.
Bemærk at man i nogle banker via netbank skal tillade nethandel med sit kort, ellers kan man kun bruge det i dankortterminaler og hæveautomater.

Spørgsmål: Hvad skal vi gøre når vi kommer til svømmehallen?
Svar: Alle skal igennem omklædningsrummene. Børnene der skal deltage i prøven, skal klæde om. Alle andre som følger med, skal lade sko og evt. strømper blive i omklædningsrummet. Når I har klædt om skal I gå ind i svømmehallen. Hold til højre, og find det banner der passer til jeres prøve – her skal I vente på at prøven bliver kaldt frem over højtalerne.
Når prøven er igang må forældre og andre der er med, gerne gå med rundt om bassinet. Alle prøver afsluttes i den side hvor varmtvandsbassinet ligger, og derfra går man ud og klæder om.

Vi afvikler prøverne i bassinerne forskudt tidsmæssigt, og ved at gå højre-om bassinerne undgår vi trafikpropper fordi alle går i samme retning på gangarealerne. Samtidig er der masser af plads rundt om bassinerne når prøverne er igang, så på den måde kan man bedre se hvad der sker, og evt. tage billeder.

Når man er færdig med prøven klædes om, og så går man (højre om) til vores klubhus hvor der så dog gåes venstre om, for at få udleveret diplom, medalje og lidt guf. Mange børn slutter dagen af med at stå på vores præmieskammel foran enten sponsortavlen eller tøjshoppen.
Vores cafeudsalg ”Den Klorfri” holder åbent hele dagen, og her kan i købe slik og både kolde og varme drikke.

Galleri

Kommer senere.

Kobber Frøprøven

KobberFrøprøven er lavet så den passer til alle børn på FMB 2 og MiniHaletudser 1 og 2. Børn på FMB1 må gerne komme med også, spørg jeres underviser, tjek med videoen, eller her på siden, at I kan alle øvelserne.

Super Kobber Frøprøven

Super KobberFrøprøven er lavet så den passer til MiniHaletudse 3 og 4.

Bronze Frøprøven

BronzeFrøprøven er lavet så den passer til Haletudse 1 og 2.

Super Bronze Frøprøven

Super BronzeFrøprøven er lavet så den passer til Haletudse 3 og 4.

Sølv Frøprøven

SølvFrøprøven er lavet så den passer til MiniFrø 1 og 2.

Super Sølv Frøprøven

Super SølvFrøprøven er lavet så den passer til MiniFrø 3 og 4.

Guld Frøprøven

GuldFrøprøven er lavet så den passer til Frø 1 og 2.

Super Guld Frøprøven
Print Friendly, PDF & Email