Fire helt korte: Mobiltelefoner, oprydning, god bruser-skik og glemte sager

Mobiltelefon er forbudt i omklædningsrum og i svømmehallen. Det gælder uanset, hvad den bruges til. Alle børn og forældre skal trygt kunne færdes i vores svømmehaller i badetøj uden den mindste risiko for, at nogen filmer dem eller tager billeder.

Vi har ingen mulighed for at kontrollere, hvad I bruger telefonerne til – og derfor er de helt forbudte. Mobiltelefonen skal ned i lommen!

 

TAK fordi du rydder op efter dig selv. Vi har mange medlemmer igennem svømmehallerne dagligt. Det kan hurtigt give rod i omklædningsrummene eller i vores Klubhus. Hvis alle rydder op efter sig, sætter stole på plads, smider affald i sprældespanden og sætter babyudstyret væk, så er der meget mere plads til alle.

 

Forældre er meget velkomne i omklædningsrummene. Men det er først og fremmest vores medlemmer og svømmehallernes øvrige brugere, der skal være i bruserummet. Så prøv at guide jeres børn igennem afvaskning, i stedet for selv at være helt inde under bruseren. Det giver også jeres børn mulighed for at sludre lidt med deres holdkammerater under bruseren.

 

Skulle I have glemt svømmetøj, sko, smykker eller andet i forbindelse med svømmeundervisningen, så er det svømmehallerne, der indsamler og opbevarer det. Tag derfor kontakt til svømmehallerne, når I skal finde det igen.

I finder kontaktoplysninger her.

Print Friendly, PDF & Email