Ferie

Kontoret holder sommerferie i ugerne 29 til 31. I den periode besvarer vi ikke mails eller telefonopkald.

Hjælp os – og hjælp dig selv!

I den forbindelse vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at en lang række oplysninger er tilgængelige her på vores hjemmeside. Du har også mulighed for selv at skifte hold, ændre oplysninger mm. via vores selvbetjeningside.

Herunder har vi samlet information, som forhåbentligt kan hjælpe dig videre, mens vi holder ferie. Gå det gerne igennem, før du sender os en mail. Der kan gå længe, før vi svarer dig.

Ændring af hold?

Hvis du ønsker at ændre hold, så kan du gøre det via Klubportalen. Ved at logge ind her, og vælge fanen ‘Holdtilmelding’ kan du se alle holdene, der svarer til niveauet (svømmeskolen) eller alderen (babysvømning) på dit barn. Ved at afmelde dig dit eget hold – kan du efterfølgende tilmelde dig et nyt hold. Hvis knappen ‘Tilmeld’ er aktiv, er der ledige pladser på holdet.

Det er ikke muligt at ændre niveau eller alder. Det er udelukkende muligt at skifte til et tilsvarende hold.

Kontrol/ændring af oplysninger?

Er du flyttet, eller har du skiftet telefonnummer eller mailadresse, så kan du ligeledes rette det på Klubportalen. Vælg fanen ‘Rediger mine oplysninger’ – og gå oplysningerne igennem. Afslut med at trykke på knappen ‘Gem ændringer’

Ændringerne vil først træde i kraft, når vi er tilbage på kontoret og accepterer dem, så du skal ikke gentage ændringerne, når du oplever, de ikke bliver rettet.

Hvornår starter vi op igen efter ferien?

Vi har sæsonstart i uge 34 for alle hold.

Du finder oplysninger om vores Ferie, lukke -og opstartsdatoer på denne side. Med mindre, du har modtaget anden specifik information om dit hold, så holder vi lukket på de datoer, der fremgår af oversigten.

Nyt medlem?

Ønsker du at starte med svømning i KVIK, så kan du med fordel læse om vores venteliste, svømmeskole,  babysvømning eller voksenhold på deres respektive sider her på hjemmesiden.

Vores kontingentsatser og medlemsbetingelser fremgår her.

Nummer på ventelisten?

Vi har ikke mulighed for at oplyse dig dit eller dit barns nummer på ventelisten. Når vi er tilbage efter ferien vil vi sende tilbud ud til medlemmer på ventelisten, som får tilbudt en plads.

Det er en rigtig god idé at kontrollere jeres kontaktoplysningerne inden da, via vores Klubportal. Vi informerer udelukkende via vores mailsystem.

Udmeldelse

Ønsker du at melde dig ud, så kan du gøre det via Klubportalen. Du finder en vejledning her.

 

 

Print Friendly, PDF & Email