Efterfødselshold 1

Har du lyst til at bevæge dig på en blid og skånsom måde efter din graviditet og fødsel/kejsersnit?

Vil du tumle blidt med din baby?

Så kom med til genoptræning efter fødsel – et 8 ugers forløb for dig & din baby

Kom som du er

Holdet er for dig, der har født indenfor de sidste 6 måneder. Du vil blive undervist af Mette Marie Rask, som er fysioterapeut med erfaring og kompetencer indenfor efterfødselstræning samt behandling og træning efter kejsersnit. Du skaber kontakt til din bækkenbund igen og får trænet din dybe stabiliserende muskulatur. Du bliver både styrket og udspændt samt guidet igennem afspænding.

Du lærer at stimulere din babys motorik og sanser. Der vil være plads til individuelle hensyn og ønsker samt mulighed for spørgsmål undervejs. Der er plads til din barnevogn på terrassen lige foran vores træningslokale.

Du er velkommen lige som du er! Vi glæder os til at se dig!

Det praktiske om holdet
  • Tid: Tirsdag kl. 10.30-12.00
  • Sted: I lokalet ved siden af Den Klorfri i Kastrup Svømmehal på Røllikevej.
  • Start: Omkring 6 uger efter din fødsel eller senere
  • Pris: 995 kr. for 8 gange
  • Deltagerantal: Små hold med max. 10 deltagere.
  • Første gang: Der vil være løbende opstart, det aftales ved tilmelding. Første gang for de mødre, der starter op ved sæsonstart 2017/2018: 15. august 2017.
Tilmelding

For tilmelding til holdet, skal du oprette en medlemsprofil og tilmelde dig vores venteliste. Det gør du her – via vores Klubportal. Vælg kategorien ‘Babysvømning’ og noter i bemærksningsfeltet, at det er til ‘Efterfødsel’. Send herefter en mail til kontor@kvikkastrup.dk med dit medlemsnummer.

 

Print Friendly, PDF & Email