Efterfødselshold 1

Har du lyst til at bevæge dig på en blid og skånsom måde efter din graviditet og fødsel/kejsersnit?

Vil du tumle blidt med din baby?

Så kom med til genoptræning efter fødsel – et 10 ugers forløb for dig & din baby

Kom som du er

Holdet er for dig, der har født indenfor de sidste 6 måneder. Du skaber kontakt til din bækkenbund igen og får trænet din dybe stabiliserende muskulatur. Du bliver både styrket og udspændt samt guidet igennem afspænding.

Du lærer at stimulere din babys motorik og sanser. Der vil være plads til individuelle hensyn og ønsker samt mulighed for spørgsmål undervejs. Der er plads til din barnevogn på terrassen lige foran vores træningslokale.

Du er velkommen lige som du er! Vi glæder os til at se dig!

Det praktiske om holdet
  • Tid: Tirsdag eller torsdag kl. 10.30-12.00 (angiv hvilken ugedag, når du skriver dig på ventelisten)
  • Sted: I lokalet ved siden af Den Klorfri i Kastrup Svømmehal på Røllikevej.
  • Start: Omkring 6 uger efter din fødsel eller senere
  • Deltagerantal: Små hold med max. 15 deltagere.
  • Første gang: Der vil være løbende opstart, det aftales ved tilmelding.
  • Faciliteter: Vi har plads til din barnevogn udendørs lige foran træningssalen. Der er både pusle- og ammefaciliteter inde i vores træningslokale.
Kontingent

Kontingentet udgør 1400kr for 10 gange inkl. gratis parkering og 1 års passivt medlemsskab af KVIK. Du garanteret en plads på et af vores hold i babysvømning for dig og dit barn. Som medlem på holdet er det muligt at få tilskud fra Danmark, svarende til 59kr pr. gang (din pris for alle 10 gange bliver dermed 810kr).

I bliver opkrævet kontingentet umiddelbart før opstart på holdet.

Underviser på holdet

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask. Mette er en meget erfaren fysioterapeut med 17 års erfaring indenfor faget. Hun er specialiseret i undersøgelse, behandling og træning af gravide og kvinder, der har født. Du kan gå til både varmtvandstræning som gravid og efterfødselstræning hos Mette i Svømmeklubben KVIK.

Mette har stor erfaring med og kompetencer indenfor behandling og genoptræning efter kejsersnit. For mere info kan du kontakte Mette på telefon 22 90 16 35.

Nøgleordene for Mettes praksis er tid, ro og nærvær. Hun tilpasser træningen til dig efter dine behov og ønsker også selvom du træner på et af vores hold.

Af efteruddannelser som fysioterapeut kan nævnes: Fysio-Pilates, Før- & Efterfødselstræning, Fysio-Flow (træning af fascier), Mc Kenzie rygbehandling, Idrætsfysioterapi, Dynamisk Stabilitet samt Bassintræning. Mette er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret Shakti Yogalærer med speciale indenfor graviditet, efterfødsel, overgangsalder etc.

Tilmelding
For tilmelding til holdet, skal du sende en mail til administration@kvikkastrup.dk med følgende oplysninger:
Navn, adresse og postnummer, fødselsdato, mailadresse og mobilnummer. samt oplyse:’Efterfødselshold”
Når vi har modtaget din mail oprettes du i vores medlemskartotek og får adgang til vores selvbetjeningssystem, hvor du kan tilmelde dig og betale for det hold, du ønsker at deltage på.

Er du allerede medlem i KVIK (fx. holdet for gravide): Send en mail til administration@kvikkastrup.dk og fortæl os, at du ønsker at starte på holdet. Husk at notere dit medlemsnummer.

 

Print Friendly, PDF & Email