Efterfødselshold 2

Har du lyst til at bevæge dig på en styrkende måde efter din graviditet og fødsel/kejsersnit?

Har du lydt til at træne både udendørs i naturen og indendørs, når det regner?

Så kom med til I form efter fødsel 2 – et 8 ugers forløb for dig &  din baby

Kom som du er!

Holdet er for dig, som har født for 6 måneder siden eller mere. Du vil blive undervist af Mette, som er fysioterapeut med kompetencer indenfor efterfødselstræning samt behandling og træning efter kejsersnit. Du kommer til at arbejde med din bækkenbund og din indre kernemuskulatur.  Du bliver stærkere og mere udholdende gennem øvelser, der udfordrer både din kondition og styrke.

Du får sved på panden og leget dig igennem en time med plads til gode grin og udfordringer i naturen. Du bliver guidet igennem en rolig og nærende afspænding efter hver træning.

Der vil være plads til individuelle hensyn og ønsker samt mulighed for spørgsmål undervejs.

Du er velkommen lige som du er!

Vi har plads til din barnevogn udendørs lige foran træningssalen og ved siden af græsplænen, som vi også skal træne på. Der er både pusle- og ammefaciliteter inde i træningslokalet.

Det praktiske 
  • Tid: Fredag kl. 10.30 – 11.45
  • Sted: I lokalet ved siden af Den Klorfri i Kastrup Svømmehal på Røllikevej.
  • Pris: 995 kr. for 8 gange
  • Deltagerantal: Små hold med max. 12 deltagere.
Tilmelding

For tilmelding til holdet, skal du oprette en medlemsprofil og tilmelde dig vores venteliste. Det gør du her – via vores Klubportal. Vælg kategorien ‘Babysvømning’ og noter i bemærksningsfeltet, at det er til ‘Efterfødsel 2’. Send herefter en mail til kontor@kvikkastrup.dk med dit medlemsnummer. Hvis du allerede er meldt ind i klubben på Hold for gravide eller på Efterfødselshold 1, sakl du blot sende en mail til kontoret. Du skal ikke ind og oprette endnu en profil.

Print Friendly, PDF & Email