Gravid – og Babysvøm

I Svømmeklubben KVIK er vores ambition at lære alle at svømme. Vi har mere end 2600 medlemmer i alle aldre, og på mange niveauer. Vi tilbyder en række forskellige hold til både babyer og deres mødre.

For babyerne

Vi har hold for de helt små babyer og frem til de er 3-4 år. Holdene er opdelt i alder, så børnene på holdet passer til samme udviklingsniveau og vi har hold både formiddag og eftermiddag. Der skal en voksen med i vandet – det behøver dog ikke være den samme hver gang.

Alle babyhold foregår i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal, hvor temperaturen er 34 grader varmt. På holdene underviser veludannede instruktører.

For deres mødre

For både kommende og nybagte mødre har vi også hold i KVIK.
På vores gravidhold træner vi mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. Gravidholdene foregår i vores varmtvandsbassin på 34 grader.
Du kan også gå til Gravidyoga i KVIK.
På vores efterfødselshold arbejder vi med at få kroppen tilbage i god og stærk form med fokus på bækkenbund og den dybe stabiliserende mave- og rygmuskulatur. Efterfødelsholdene (begynder & fortsætter) foregår på land i vores dejlige træningssal.

For tilmelding og mere info: se menuerne til højre på denne side.

 

 

 

 

 

 

 

 

I menuen til højre finder du mere information om vores forskellige hold og om tilmelding.

 

Print Friendly, PDF & Email