Årets Junior

Tilbage til oversigten

Årets Junior – efterår 2017. Marie Lenler

I efteråret har der været ret mange om buddet til Årets Junior, og det er virkelig dejligt at se og opleve rundt omkring i hallerne. Vi har ændret lidt på den måde man starter på, og det har helt sikkert også betydning for at man kommer godt igang.

Marie er dog startet på gammeldags maner, med at blive kastet ind opgaverne med hovedet først, og så håber vi hun landede på benene. Det har hun heldigvis gjort, og faktisk rigtig godt. Marie er virkelig vellidt af de andre undervisere, og der er flere som har peget på hende som Årets Junior – både nu og tidligere.

Marie er meget fleksibel og hjælper altid når hun kan for skolen, og det er virkelig dejligt. I vandet er Marie rigtig god til at se hvem der har brug for hjælp, og hun lægger et stort ansvar i sin rolle, og går meget op i at være på, og være der sammen med børnene. Marie har også udviklet sig rigtig meget gennem sin tid som hjælpetræner, og hun er rigtig god til at se børnene, og se hvad de kan, og hvad de skal lære.

Vi forventer helt sikkert at Marie skal starte med sine egne hold efter sommerferien, og glæder os til at være en del af hendes udvikling som underviser i mange år fremad.

 

Årets Junior – foråret 2017. Victoria Norden

Victoria startede som hjælpetræner da hun stoppede med at svømme selv. Dette er hendes anden sæson, som er ved at afsluttes. Victoria har udviklet sig helt vildt – fra at være mest på kanten, til altid at være med i vandet sammen med børnene.

Victoria er kendetegnet ved smil, og hun er meget opmærksom på børnene i vandet. Hun er tæt på dem, altid i øjenhøjde med dem, og har en fest i undervisningen. Hun er ikke bange for at tage fat i børnene, for at få dem til at ligge rigtigt i vandet, eller for at hjælpe dem med at lave en bestemt øvelse. Der er ingen tvivl om at hun altid vil hjælpe, og det er altid med et glimt i øjet.

Victoria er vokset flot ind i rollen som underviser, og tager gerne ordet og står for at sætte aktiviteterne igang. Det bliver spændende at følge Victorias udvikling, også som ansvarlig underviser efter sommerferien.

 

 

 

Årets Junior – efterår 2016

Ellen Kjærgaard (tv) er en pige med meget forskelligt vand i badehætten – det er tydeligt at det er glæden ved vandet der driver hende. Ellen er meget aktiv med vandpolo, hvor hun selv spiller hos os i KVIK. Det har kastet rigtig meget god energi af sig – og heldigvis ved hun også hvordan man svømmer – så vi kan få lov at låne hende i Svømmeskolen også. Ellen har faste hold to dage om ugen, og det er en fornøjelse at se hende hjælpe til i bassinet – der ligger måske lidt i generne – men det er sjældent at se et så stort overblik og naturligt tag på undervisningen i en så ung alder.

Ellen kan både styre en undervisning på et generelt niveau, hvor hun sætter holdet i gang med øvelser, og holder overblikket over hvordan det går i det store hele – men kan samtidig zoome ind på et enkelt barn og give et par gode råd, mens hun ud af øjenkrogen holder øje med om resten stadig er i gang med det de skal.

Det er en stor fornøjelse at møde Ellen i svømmehallen, og vi glæder os til at følge med i både vandpoloen og hendes underviserkarriere.

 

 

 

Årets Junior – foråret 2016. Christian Dalager

Christian er forholdsvis ny som hjælpetræner, men det virker meget naturligt for ham. Han er altid nede i vandet hos børnene, og han er virkelig god til at fornemme hvor der er brug for hjælp. Christian er et legebarn og står aldrig stille – til stor inspiration for børnene.

Christian har et virkelig godt tag i børnene – han kan pjatte med dem, og han kan lynhurtigt få dem ind på den linje undervisningen skal styres mod. Han er sød og rar, og meget sjov, siger børnene – og udefra kan man se at børnene samtidig lærer noget.

Christian springer til hvor der er brug for hjælp, hvis der er andre som skal bruge en afløser. Der har været flere gange hvor Christian er blevet i svømmehallen i længere tid end hans vagt varede, fordi det var hyggeligt, eller nogen godt lige kunne bruge en hånd til et eller andet. Ligeledes er han med til alle de aktiviteter vi afholder for Svømmeskolen, og bidrager altid med godt humør.

Print Friendly, PDF & Email