Årets Afløser

Tilbage til oversigten
Årets afløser – efteråret 2017. Katrine Liljedal

Katrine har ikke ændret indstilling siden hun fik denne pokal første gang. Hvis hun på nogen måde har mulighed for at hjælpe med en afløsning, så gør hun det.

Katrine hjælper hvor hun kan, og foreslår også hvordan det evt. kan lade sig gøre. Hun har taget flere vagter lørdag, ved at komme lidt senere, og en anden så starter holdene op, eller bliver lidt længere, indtil hun kan komme afsted fra sit andet arbejde, og tage disse åbne vagter.

Det er en stor hjælp med så beredvillige vikarer, og det har flere gange reddet dagen fra en afløsning. Når Katrine er afløser, så ved man også at der sker noget på holdene, og at børnene får noget ud af dagen, uanset om Katrine har fået program på forhånd eller ej. Det er guld værd.

Da Katrine fik pokalen i efteråret 2016 var det eneste kritikpunkt faktisk at hun ikke havde faste hold i svømmeskolen. Det har hun heldigvis fået i mellemtiden, og det er vi også meget glade for kan flaske sig.

Det er meget glædeligt med så mange der vil springe til når der er brug for hjælp. Vi håber at have Katrine i mange år endnu, både i babysvømning, svømmeskolen, tri og medleyhold.

 

Årets afløser – foråret 2017. Louise Fleron

I dette forår var Louise bare her, der og alle vegne. Kombineret med en afsluttet uddannelse og ikke så mange faste hold, så havde Louise i høj grad tid og lyst til at tage vagter fra andre. Det var en rigtig stor hjælp for os alle, og der var flere hold hun var fast afløser på – til stor glæde for børnene og kontinuiteten i undervisningen.

Louise var udover de uplanlagte afløsninger også fast tilknyttet en række hold som ekstra støtte, enten fordi der var mange børn på holdene, eller fordi underviserne havde brug for en ekstra hånd.

Udover svømmeskolen har Louise for medleyholdene også spillet en stor rolle i det gode og stærke miljø vi har fået bygget op der. Der er et rigtig godt fællesskab som hun har en rigtig stor andel i sammen med Jan.

Vi er meget glade for Louise, og har indtil videre kunnet fastholde hende i klubben selvom hun er blevet færdig med uddannelse og er startet i fuldtidsjob.

 

 

Årets Afløser – efterår 2016. Katrine Liljedal

Katrine Liljedal (th) er kendetegnet ved “ja” – hun hjælper alt hvad hun har mulighed for, og det er lige meget hvilken afdeling det handler om. Hun er flere gange taget direkte fra én svømmehal til den næste, for at få tingene til at hænge sammen – og det er vi meget taknemmelige for. Vi kan i denne anledning fortælle at vi takket være både Katrine, men også alle de andre undervisere vi har, har vi ikke haft lukket en eneste gang pga. sygdom i mere end 1½ år. Vi har haft et par dage hvor vi har været hårdt ramt, meget tæt på at holdene skulle starte, men vi har hver gang kunnet mønstre en afløser.
Katrine tager de opgaver der kommer, i strakt arm, og går til sagen med stort engagement. Hun siger tingene som hun ser dem, og hun gør sit absolut bedste for at levere en god vare for vores medlemmer – hver gang. Katrine får naturligt stor ros fra kollegaer og vores medlemmer – og de hold der er heldige at have hende på fast basis er meget glade for dette.

Vi håber at have Katrine med som underviser mange år endnu.

 

 

Årets afløser – foråret 2016. Celina Lohmann

Celina har været hjælpetræner længe, og er faktisk en af de første der er rekrutteret fra vores medleyhold. Celina har fået sin ilddåb i dette forår, hvor der pludseligt manglede flere trænere pga. ændrede uddannelsesplaner og udenlandsophold.

Celina sprang i med begge ben, og trådte til som ansvarlig for holdene i Pilen om torsdagen. Med støtte, og erfaring fra holdene op til, er det gået rigtig godt. Udover at hjælpe os med disse hold, så har Celina været den store go-to, når der manglede undervisere ved sygdom eller eksamener – og hun er sprunget til stort set hver gang. Det er virkelig værdifuldt for os, og har heldigvis også være givende for Celina.

Vi håber at have Celina i mange år endnu, og vil anstrenge os for at hjælpe hende bedst muligt på vej, til at vokse mere og mere ind i rollen som ansvarlig underviser. Årets afløser er bestemt en velfortjent titel.

 

 

 

Årets afløser – efteråret 2015. Jan C.B.M. Hansen

Jan har været dagens mand i dette efterår. Hvis han har haft fri fra skole, så har han på kort tid kunnet afløse alle de hold vi havde brug for. Om det var svømmeskole, medley eller voksenhold, så har han kunnet springe til. Faktisk også når der har været brug for det på vores konkurrencehold.

Det er meget vigtigt for os at have disse frie resurser som kan springe til når det er nødvendigt, og det er vi meget glade for Jan har lyst til. Han er dog ikke en helt fri resurse, for han har selv hold et par dage om ugen – men derudover, så hjælper han hvor han kan.

Jan er meget vellidt blandt de andre undervisere, og også på de hold han kommer til. Han har nemt ved at tale med folk, og kan møde vores medlemmer hvor de er. Samtidig kan han lægge en plan, og få sine svømmer med på tankerne og målene – det er rigtig godt trænerarbejde.

 

 

 

 

Årets afløser – foråret 2015. Martine Bender

Martine (tv) har i dette efterår været en meget vigtig brik til at få det hele ting at hænge sammen. Med primære hold i weekenderne og et undervisningsskema der mest er formiddage har Martine kunnet hjælpe med rigtig mange hold – og det har hun heldigvis gjort.

Martine har været i KVIK meget længe, først som svømmer og siden som underviser. Martine kan afløse alle hold (dog ikke baby endnu), og hun er meget vellidt blandt de andre undervisere. Hun har svømmet med en del af dem, eller kender dem på anden vis. Martine er meget pligtopfyldende, og sætter også KVIK meget højt – det nyder vi rigtig godt af.

Med de mange afløsninger i de forskellige haller er Martine også en som kan hjælpe med lidt insight – hvordan står det egentlig til, og er er noget vi skal have fokus på. Det er guld værd for os som forening, også at have mulighed for at få flere øjne rundt i hallerne.

Vi håber på Martines store engagement i mange år fremad.

 

 

Årets afløser – efteråret 2014. Daniella Bender

Daniella (th) startede i slutningen af foråret efter hun selv er stoppet med at svømme konkurrencesvømning. Vi havde på daværende tidspunkt ikke faste hold der manglede bemanding, så den første lange tid fungerede Daniella som vikar. Daniella har afløst rigtig mange, og har flere gange sprunget til selvom det har været med meget (meget) kort varsel. Hun har haft hold med stort set alle vores undervisere, og er ved at have lagt en god bund af indtryk af hvordan undervisningen kan foregå. Flere af hendes kollegaer har sagt at de er meget trygge ved Daniella som med-underviser og afløser.

Daniella er blevet tilknyttet faste hold, men er stadig en flittig afløser når der er brug for det, til glæde for mange af hendes kollegaer. Vi er rigtig glade for Daniellas engagement i klubben, og håber også at have hende med ombord mange år fremad.

Print Friendly, PDF & Email