Åbent vand

Vi har en del åbent vand-entusiaster i Svømmeklubben KVIK. Når vandtemperaturen er høj nok, samles vi på Amager Strandpark og træner sammen.

Vores udendørssæson varer fra 1. juni til 31. august. Hvis temperaturen tillader det forlænger vi den udendørs træning. Vi starter altid sæsonen op med en introduktion til nye åbent vand-svømmere, så alle introduceres godt til det.

I indendørssæsonen træner vores åbent vand-svømmere på forskellige hold, alt efter niveau og interesse.

Vil du gerne lære at svømme crawl, så har vi to crawl-hold, som svømmer hver torsdag. For at svømme på dette hold, er det ikke et krav at man ønsker at svømme åbent vand, men der introduceres til teknikker og rytmer, som er meget anvendelige for svømmere i åbent vand. For mere information om crawlholdet – og vores øvrige tilbud til svømning for voksne i menuens højre side.

Hvis du er en mere habil svømmer, så kan KVIK Masters – eller KVIK Tri være en mulighed.

Tegn et sommermedlemsskab og vær med på fællestræningen i åbent vand

Mandag d. 29. maj starter vores fælles træninger fra Amager Strandpark for vores triatleter og masterssvømmere. Vil du med på vores fællestræning, så kan du tegne et sommermedlemsskab og deltage i den ugentlige fællestræning.

Fællestræningerne foregår om mandagen kl. 18.00-19.15. Vi mødes ved Jollerampen på Amager Strandpark. Træningen foregår i mindre grupper af 5-10 personer alt efter niveau.

Det er et krav, at du kan svømme 1000m crawl i bassin for at deltage.

Det er ligeledes et krav, at du deltager på vores introduktion til åbent vand-svømning, onsdag d. 7. juni. Dvs. nye åbent vand-svømmere kan ikke være med på den første træning mandag d. 29. maj. Introduktionen finder sted ved Jollerampen kl. 18.00. Det vil både foregå på land og i vand, du skal derfor have våddragt og øvrigt svømmeudstyr på.

Det er nødvendigt med tilmelding til introduktionen.

For at blive sommermedlem, skal du skrive dig op via vores venteliste. Når vi har din registrering på ventelisten, modtager du en mail fra os med diverse oplysninger. I denne mail vil der ligeledes være et link til tilmeldingen til introduktionen. Tilmelding foregår via Klubportalen, vælg kategorien ‘Åbent vand’

Amager Open Water

Amager Open Water, er det hyggeligste åbent vand-stævne på året. Det foregår på vores hjemmebane ved Amager Strandpark, og så slutter vi dagen af med grill og hygge. Her er gode muligheder for at svømme en distance, der passer jer. Der er både 2km, 3,8km, 5km og 10km.

Amager Open Water 2017 bliver afholdt lørdag d. 5. august.

Der er mere information om Amager Open Water her.

Introduktion til åbent vand-svømning og køb af udstyr

Den 1. april er KVIK vært ved Danmarks største våddragtsevent. Det er i år 5. gang, vi afholder våddragtsevent i Kastrup Svømmehal. Svømmehallen er åben fra 15-17, og det er gratis at deltage!

Vi har invitereret flere forhandlere af våddragter til Kastrup Svømmehal. Vi har endnu ikke en komplet forhandlerliste endnu. Sidste år deltog 6 forhandlere med ialt 9 forskellige mærker af våddragter plus andet svømmeudstyr.

Alle der mangler våddragten til sommerens åbent vand træning og stævner, uanset om man er medlem af en svømme-/tri-klub eller ej.

Hvis du er helt ny indenfor åbent vand-svømning, og skal købe din første våddragt, så er du meget velkommen til at møde op i vores klubhus kl. 14.00 – en time før vores event starter. Her vil vi fortælle dig om alt, det du bør anskaffe dig inden du hopper i vandet første gang, og særligt hvorfor du bør anskaffe det. Her anbefaler vi IKKE særlige mærker.

Så står du og mangler gode råd om, hvilket udstyr der er nødvendigt; briller, hætte, ørepropper, våddragt, sikkerhedsudstyr mm., så mød op.

Er du på facebook kan du med fordel følge vores våddragtevent her.

For mere information om KVIK Åbent vand

Vil du høre mere om KVIK Åbent vand, er du velkommen til at sende en mail til os på kontor@kvikkastrup.dk

Print Friendly, PDF & Email