Åbne Københavnske Mesterskaber 2019

DEL GERNE DENNE NYHED 🙂

SÅ nærmer tiden sig! For 33. gang afholder KVIK atter “Åbne Købehavnske Mesterskaber” den 2. november – med sidste frist for tilmelding den 1. oktober 2019.

Som noget nyt er der ingen klubber som behøver at medbringe deres egne officials! Vi ved af erfaring at det kan være svært at dyrke en official op til masters arrangementer, og dén opgave vil vi meget gerne påtage os, bare vi kan få lov til at se DIG 🙂

Se denne video og se hvorfor du kan glæde dig til dette års arrangement!

Vi har lavet en (engelsk) infoside om stævnet, som indeholder praktiske info – klik her

Livetiming – klik her

Dansk Svømmeunion – klik her

Åbne Købenahavnske Masters er er et traditionsrigt stævne som igennem årene har været vel besøgt af primært danske, norske, svenske og tyske klubber. Vi håber at se nye som gamle ansigter, både til stævnet og efterfølgende fest. Mad kan bestilles under stævnet, ligesom der afholdes amerikansk lotteri.

Præmieoverækkelser foregår udelukkende til festen.

Print Friendly, PDF & Email