Vandpolo sommerafslutning og pokaler

Sæsonens pokalmodtagerne

Der blev sidste fredag holdt vandpolo sommerafslutning i den Klorfri, lige efter sæsonens sidste fredagstrænings, og frivillige forældre havde forberedt en flot grillfest.

Det var en dejlig aften, og skønt at se det flotte fremmøde af både spillere, trænere og forældre.

Traditionen tro blev der uddelt pokaler for Årets indsatser.

U13 Årets Spiller 2019: Viktor Kristensen: Han udmærker sig ved at komme til alle træninger, samt deltager i landsholdsfællestræninger og har været effektiv på alle positioner på holdet, inklusiv som målemand når vi manglede. 
U13 Årets Udvikling 2019: Hanna Krogh Groth: Hun har udviklet et stærkt skud og en selvtillid til at turde få bolden i mål
U15 Årets Spiller 2019: Louis Christiansen: Han har deltaget på U15, U17 samt U15 landshold og er altid klar til træning.
U15 Årets Udvikling 2019: Christoffer Forslund-Andersen: I år har han spillet sig fra U13 op til at deltage aktivt på U17. Træneren (Jakob Bagenkop) siger, “når Christoffer opdager hvor stor og stærk han faktisk er, bliver det frygteligt for modstanderen.
U17 Årets Spiler 2019: Robert Krogh Groth: Har taget en ledende rolle i den daglige opvarmning og spillet på både U17 og senior herre holdet gennem hele sæsonen, samt deltaget på U17 landsholdet.
U17 Årets Udvikling 2019: Asger Overgaard: Ved at træne og spille på både U17 landshold og KVIKs senior herre hold, samt uddannet sig til dommer har Asger udviklet et overblik og forståelse for spillet.
Formandens Is: et gavekort til en is fra formanden for at fremvise KVIKs kærneværdier gennem sæsonen, respekt, fællesskab og sjov: Phillip Forslund-Andersen for at have taget en ledende rolle for holdene og opfordret til ekstra fodboldtræning og hygge på stranden.

Da vandpolo jo er en holdsport, skal alle de andre spillere også have et ord med på vejen. Tak til alle vandpolospillere for deres flotte indsats i løbet af året, alle bidrager på deres vigtige måde til klubben og får holdene til at fungere.

Også en stor tak til alle trænere, spillere og alle forældre der hjælper til med at alle arrangementer fungerer – og særligt tak til Vandpolo formand Mette Kjærgaard, der får det hele til at glide.

Vi ses til næste sæson.

Skønne vandpolo-hilsener.

Sæsonens pokalmodtagerne

Sæsonens pokalmodtagerne

Vandpolo sommerafslutning og pokaler Vandpolo sommerafslutning og pokaler Vandpolo sommerafslutning og pokaler Vandpolo sommerafslutning og pokaler
Print Friendly, PDF & Email