Christians Borg Rundt – for KVIK’ere

I år står kontoret ikke for at oprette en tilmelding til eventet Christiansborg Rundt. Så Betina Grove, mor fra K3, har ringet og skaffet os en aftale om fælles heat og rabat til KVIK. Desværre kan de ikke reservere pladserne til os, så man skal helst tilmelde sig så hurtigt som muligt for at være sikker på at starte sammen. Betina håber der er en masse som har lyst til at være med. Sidste år svømmede Ankerdal fra K3, og det var supersjovt. Ankerdal deltager igen i år.

LINK og er tilmeldingen til Christiansborg Rundt åben for KVIK fra NU 🙂

I skal bruge nedenstående link og vil så først komme forsiden på tilmelding. Det er først når I kommer til heatvalg at den automatisk vælger heat 53 som er reserveret til at så mange som muligt fra KVIK svømmer sammen. Når I kommer til betaling så får vi 50 kr i rabat ved at skrive “KVIK19” i gavekort/sponsorkode feltet.

https://www.sportstiming.dk/event/5717?invitation=jRPMhXI2K8Idxikk

HUSK at hvis I vil med så skal I tilmelde jer hurtigt. Heatet åbner også for andre der kunne ha’ lyst at svømme Chr. Rundt, så vi kan ikke holde på pladserne. Men vi har valgt et heat hvor der pt. var plads til 30 starter mere, så vi håber der er nok til alle der ønsker at deltage.

For yderligere spørgsmål, kontakt Betina Grove på

Print Friendly, PDF & Email