Mærkeuge og sidste undervisningsuge

I uge 25 afholder vi sæsonens sidste Mærkeuge på vores hold i svømmeskolen. Det foreløbigt sidste mærke skal sættes i bogen, så alle kan se hvor seje svømmerne er blevet i løbet i år. Husk derfor at få bogen med til svømning i denne uge. Forældre er meget velkomne til at gå med ind og kigge på.

I uge 26 afslutter vi svømmesæsonen, og traditionen tro vil det være med hygge og leg på holdene. I den afsluttende weekend kan der være ændringer i svømmetiden for enkelte hold, men I vil blive informeret på forhånd. Hører I ikke noget vil der være svømning helt som normalt. Forældre er ligeledes velkomne til at gå med ind og kigge i denne uge.

I løbet af denne uge vil alle eksisterende medlemmer få en mail med information om den kommende sæson.

Print Friendly, PDF & Email