Kamprapport – U13 træningsturnering i Kastrup svømmehal

U13 spillerne giver den gas

Endnu en gang blev der inviteret til hygge turnering i Kastrup svømmehal som skulle danne rammerne om 5 holds deltagelse altså 8 kampe af 3 gange 8 minutter.
Der var stærk deltagelse fra hele Sjælland i form af Jyllinge, HSK og Slagelse, og endda et svensk islæt med deltagelse af et hold fra Malmø, som skulle vise sig at være ganske stærke modstandere.

Kageboden var selvfølgelig også på plads og der blev meldt helt udsolgt allerede inden de sidste kampe blev spillet.

Allerede fra første kamp fik HSK at mærke, at vores venner fra den anden side af sundet var kommet for at vinde.
Kviks første kamp var mod vores gamle venner fra Jyllinge og trods cifrene siger noget andet, så var vores hold efter en lidt nervøs start, ganske godt med i kampen og det blev til fine scoringer fra Milo, Andreas, Julius og Victor S.
De næste par kampe var virkelig tætte og det stod klart at alle fremmødte hold kunne finde både mål og kampånd, så spændingen og stemningen i hallen var god.

I flere af kampene blev der brugt fairplay reglen med en spiller mindre i vandet ved større føringer og det gjorde at de fleste kampe var både spændende og velspillede.

Kviks anden kamp mod vores naboer fra HSK, var meget tæt og begge hold kunne have vundet kampen. Desværre var marginalerne mod vores hold – med et par skud på overliggeren fra bl.a. Viktor K så trods et par super flotte redninger fra Christian målmand og hattrick fra Andreas, gik HSK fra kampen som vinder.

Næste kamp for Kvik var mod Malmø, som i deres anden kamp havde slået Slagelse i en tæt kamp der bølgede frem og tilbage fra første til sidste fløjt.
Der var lagt op til en hård kamp og heldigvis kunne vores kant få lidt hjælp fra Christoffer og Noah, som stødte til et veloplagt hold.
Denne kamp var også virkelig spændende og Kvik startede stærkt med flere store chancer og et mål, før Malmø fik overtaget i sidste halvdel af første periode og kom ud af den med 5 mål mod vores 2. I anden periode var det Kvik som havde overtaget og perioden blev vundet med 5 mål mod Malmøs 3 – med fine spilninger, stærkt forsvarsarbejde og bl.a. 3 scoringer af Noah, var der lagt op til en spændende afslutning med stillingen næsten lige inden sidste og afgørende periode.
Sidste periode var en neglebider og selvom Julius fik nettet bolden, var Malmø med et par scoringer den samlede vinder af kampen.
Selv måltavlen var forpustet ved slutningen af kampen og valgte helt at stå af, så en analog måltavle hurtigt blev fundet frem af af det på dagen vældig oplagte dommerbord, besat af et udvalg af vores ungdomsspillere i stærk konkurrence med deres smartphones.
Måltavlen forblev slukket til sidste periode i den sidste kamp, hvor den så besluttede sig til at genopstå fra de (næsten) døde.

Kviks sidste kamp som også var dagens sidste kamp, stod mod Slagelses SSK. Igen var vi godt ude af starthullerne, men desværre for os var afslutningerne fra SSK mere inden for målrammen i den første periode, så pludselig var vi nede med 7-2.
Både anden og tredje periode var meget tætte – henholdsvis 4-3 og 4-4 hvor Kvik viste stærkt forsvar, gode pasninger og kampvilje for hinanden, så selvom Andreas leverede dagens detalje med et målgivende baghånds skud, måtte vi se os slået til sidst, på grund af den store føring SSK havde med fra første periode.

Alt i alt – Flot fight af alle på vores hold og virkelig herligt at se vores unge give den hele armen i bassinet og kæmpe for hinanden. Alle spillere var i vandet, gjorde deres bedste og fik spilletid og værdifulde oplevelser.

Samtlige kampe blev afviklet med fin sportsånd og under ledelse af mindst én af vores fantastiske nyudklækkede dommere i hver eneste kamp. Ellen og Philip fik med lidt assistance fra Jyllinges træner Kim, virkelig en solid start på dommergerningen i de 8 kampe og udgjorde en god autoritet med klare kald og præcise fløjt. Vi glæder os til at se dem begge fremover med fløjten i hånden.

Sidst skal det nævnes, at disse arrangementer også hviler på skuldrene af de frivillige og uden dem ville der ikke være nogen til at bemande alt fra kagebod til måltavle, så en stor tak fordi vi ved at være så mange, gør det nemmere for os alle – ikke mindst vores herlige spillere!

Kampnr. Hvide Blå Resultat (pr. periode)
Kamp 1 MALMØ HSK 8-4 (4-0, 3-2, 1-2)
Kamp 2 JGI KVIK 15-5 (4-0. 5-2, 6-3)
Kamp 3 MALMØ SSK 7-5 (2-0, 1-2, 4-3)
Kamp 4 HSK KVIK 9-6 (3-2, 4-2, 2-2)
Kamp 5 JGI SSK 5-11 (1-4, 1-4, 3-3)
Kamp 6 MALMØ KVIK 10-8 (5-2, 3-5, 2-1)
Kamp 7 JGI HSK 14-8 (3-5, 6-2, 5-1)
Kamp 8 SSK KVIK 15-9 (7-2, 4-3, 4-4)

Print Friendly, PDF & Email