250 børn er allerede tilmeldt – skal du også med?

Vandpolo træningslejr 2019

Vanen tro er det gået hurtigt med booking af pladser på sommerens KVIK Camp her de første par uger af vores tilmelding. 250 børn er allerede tilmeldt en af de tre camps. Uge 32 er tæt på udsolgt. Men der er fortsat ledige pladser i uge 27 og i uge 28.

KVIK Camp er 5 dage fyldt med sjove aktiviteter i vand og på land. I fællesskab med andre glade børn vil du deltage i en række aktiviteter som fx svømning, boldspil, livredning, vandpolo og meget mere. Vi vil være i svømmehallen 2-3 timer dagligt. Vores ældste grupper har 1-2 dag på Amager Strand, hvor de bl.a. vil besøge strandens livreddere.

Tilmelding

For nuværende medlemmer i KVIK: Log ind på jeres profil på Klubportalen, vælg fanen Holdtilmelding, klik på det nederste link og vælg derefter den camp, I ønsker.

For ikke-medlemmer i KVIK: Skriv børnene op på vores venteliste, skriv CAMP 19 i bemærkningsfeltet. Ventelisten finder I her.

Seneste tilmelding: Hvis I skal skal være sikre på at modtage merchandise skal tilmeldingen være gennemført senest d. 20. maj.

 

Print Friendly, PDF & Email