Mere end 600 glade svømmebørn til Frøprøver

Mandag d. 8. og onsdag d. 10. april var Kastrup Svømmehal fyldt med glade, seje svømmeskolebørn. De var nemlig til årets første omgang Frøprøver. Der blev dykket, svømmet og hoppet til den store guldmedalje. Da prøverne var aflagt i svømmehallen, var der tid til at modtage medalje og diplom i klubhuset, den Klorfri.

Der er i alt 9 forskellige Frøprøver, så der er en prøve til alle niveauer på svømmeskolens børn. Den første prøve hedder Kobberfrø – og den sidste og sværeste prøve hedder Platinfrø. Hvis I klikker her, kan I se alle de forskellige prøver og deres indhold.

Vi afvikler prøverne to gange om året, henholdsvis forår og efterår. Næste gang, der er Frøprøver, er til november.

Herunder kan I nyde lidt af billederne fra mandagens Frøprøver i 25m bassinet.

 

Print Friendly, PDF & Email