Julie Krøyer udtaget til EM for juniorer

Efter 5 dages svømning i Tåstrup Svømmehal står det klart, at Julie Krøyer Svendsen er kvalificeret til EM for juniorer. Julie skal således repræsentere Danmark ved EM Junior i Kazan, Rusland, 3.-7. juli 2019.

Om det danske juniorlandshold udtaler talentudvikler i Dansk Svømmeunion, Thomas Stub: “Jeg glæder mig naturligvis over, at så mange nye svømmere har stukket næsen frem ved Danish Open og DM Junior. Samtidig har det også været interessant at opleve, at mange af de her nye juniorsvømmere, som har markeret sig, har været at finde på drengesiden sådan, at vi nu har en mere ligelig fordeling mellem drenge og piger. Tilsvarende er det bemærkelsesværdigt, at udviklingen blandt de bedste juniorsvømmere frem imod dette stævnet synes at have været lidt mindre, end man kunne have håbet på. Der er jo rigtig mange gode juniorsvømmere i toppen, så jeg håber, at der frem mod sommeren kommer til at ske lidt på den front.”

For den fulde nyhed om udtagelsen, kan I læse mere her på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

Print Friendly, PDF & Email