Ændringer i KVIK Kastrup

Svømmeklubben KVIKs bestyrelse har i længere tid arbejdet på en plan for en politisk- og administrativ omlægning. I denne proces er kontorets to fuldtidsansatte blevet opsagt, for at kunne frigøre midler til opprioritering af ledelsesmæssige kerneopgaver.

KVIK har været glade for, at den kontorfunktion og medlemsservice, der er i dag, og som er kommet hele organisationen og klubbens medlemmer til gode. Der er ingen tvivl om, at afskeden med to så kompetente medarbejdere vil komme til at betyde en væsentlig nedgang i serviceniveauet indtil en ny kontorfunktion er på plads.

Opsigelserne træder først endelige i kraft 1/11-19, hvilket skal sikre en så blød overgang som muligt til den nye kontorfunktion.
Som tidligere meddelt, afholder Svømmeklubben KVIK generalforsamling tirsdag d. 26 marts kl. 18.30 i Klubhuset på Røllikevej. Vi opfordrer alle til at deltage ved generalforsamlingen, hvor gennemgang af omlægningerne vil få en central placering

På bestyrelsesn vegne
Jan Urban Hansen
Formand

Print Friendly, PDF & Email