Glædelig jul og godt nytår

Om ganske få dage går vi på en kort juleferie, og i den anledning har vi samlet de seneste relevante nyheder til jer i årets sidste nyhedsbrev.

Samme hold efter nytår?

For en del medlemmer betyder juleferien, at de skal starte på et nyt svømmehold efter ferien. Er du et af dem?
Det kan være en god idé at logge ind på Klubportalen og kontrollere både hold – og jeres oplysninger, så I er sikre på, hvilket hold I skal svømme på efter ferien. Vi har samlet relevante oplysninger for jer i den forbindelse – du kan læse mere her.

Indbydelse til medlemsmøde

KVIKs bestyrelse vil gerne invitere alle medlemmer i Svømmeklubben KVIK til at mødes med os d. 22. januar, så vi kan præsentere vores tanker omkring klubbens vision og en ny struktur for bestyrelsens arbejde.
Du kan læse mere her.

Hvornår starter holdene op igen?

Vi holder juleferie fra 24. december til 1. januar. Det vil sige, sidste gang inden jul er søndag d. 23. december, og første gang i det nye år er onsdag d. 2. januar.

I kan se hele vores ferieplan her.
Selvom alle hold starter op i uge 1, så holder kontoret holder ferie helt frem til 6. januar.

Ledige pladser

Med start i det nye år, har vi ledige pladser på voksenhold, hold for gravide, samt hold for de helt små babyer. I kan læse mere om vores typer af hold på vores hjemmeside – vælg menuerne Babysvøm eller Motion for mere information.

Tilbage er blot at ønske alle medlemmer og jeres familier en glædelig jul og rigtig godt nytår. Vi glæder os til gensynet i 2019.

Print Friendly, PDF & Email