Gi den perfekte julegave til en gravid

Er du gravid, eller kender du en, der er det, så har vi den perfekte julegave.

I KVIK har vi ledige pladser på vores populære hold for gravide med start i det nye år. Vi har pladser på både vores hold både mandag (aften) og fredag (formiddag).

Vores hold – Afspænding og træning for gravide – er en hensynstagende træningsform, der sigter mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. Træningen fremmer desuden din dybe respiration samt øger din evne til at slappe af og give efter. Holdet er for alle gravide og har en særlig gavnlig effekt, hvis du har bækkenløsning eller smerter fra lænd og/eller bækken.

Prisen for vores hold er 1400kr for 10 gange – og medlemmer af Danmark kan få tilskud.

Tidligere deltager på holdet har udtalt:

“Fornemmelsen af at komme ned i det varme vand var næsten det bedste i min graviditet. Det var så rart at kunne røre sig uden at føle sig besværet. Det er noget helt særligt at lave afspænding i vand. Mettes gode humør og åbne person gør, at man føler sig set og velkommen. Samtidig er det rart at møde andre gravide, man kan dele sine erfaringer og bekymringer med. Endelig er der en superfin stemning i facebookgruppen, hvor vi ønsker hinanden tillykke med babyerne. Man føler, man er med i et fællesskab.”

Jeanette, Kastrup, mor til tre

Mere information?

Du kan læse meget mere om holdet, tilmelding og tider – lige her.

 

Print Friendly, PDF & Email