500 børn er klar til næste uges frøprøver

Mandag d. 5. og onsdag d. 7. november fyldes Kastrup Svømmehal atter med små og store frøer. Lige knap 500 børn er tilmeldt til prøverne – og vi glæder os til at byde børn og familier velkomne.

Frøprøverne er en fest for børnene, hvor de kan komme og vise forældre og familie, hvor gode de er blevet til de øvelser, de skal lære på de hold de svømmer på. Det foregår på den måde, at mindre grupper ad gangen laver en række øvelser. Nogle af dem er lidt svære mens andre er lidt nemmere, men måske til gengæld lidt sjovere at lave og vise frem.

Når børnene har taget prøven, så er det ind og klæde om. Herefter byder vi jer velkomne i klubhuset, hvor der er uddeling af medalje og diplom.

Er det første gang, I skal til Frøprøve, så anbefaler vi, at I læser de praktiske oplysninger igennem – dem finder I her.

Endnu ikke tilmeldt?

Der er fortsat ledige pladser på nogle af prøverne. Men vi har lukket for den automatiske tilmelding. Så vil I gerne tilmelde jer, så gør følgende:

Send en mail til kontor@kvikkastrup.dk indeholdende:

  • Barnets navn og medlemsnummer
  • Hvilken Frøprøve, jeres barn skal tilmeldes – giv os 2-3 tidspunkter at vælge imellem, for flere prøver er udsolgte

I kan se på tidsplanen, hvornår de forskellige prøver ligger. Under hver enkelt beskrivelse af en frøprøve, kan I se hvilke hold, der hører til prøven.

Vær opmærksom på, at vi først besvarer jeres mails mandag formiddag – da vores kontor har lukket i weekenden.

Vi glæder os til at se jer i næste uge.

 

 

Print Friendly, PDF & Email