Casper Nordahl-Meyer til EM for Masters

En af KVIKs absolut mest aktive masterssvømmere, Casper Nordahl-Meyer befinder sig i disse dage i Slovenien, hvor han stiller op for KVIK og Danmark ved åbent vand-konkurrencerne ved EM for masters. Casper skal i vandet to gange i løbet af EM.

Lørdag lægger Casper “blidt” ud med 3km, hvor målet er en top-10.

Søndag venter Caspers bedste distance 5km. Her jagter Casper en placering i top-5.

Ved EM i 2016 år blev det til en bronzemedalje på 5km til Casper i aldersgruppen 30-34år. Casper er nu rykket op i aldersgruppen 35-39år. En del af konkurrenterne vil være de samme som for to år siden, og med sine 36 år er Casper en af de yngste i det felt. Det taler klart til Caspers fordel.

Træningen er gået rigtig godt den seneste tid. Heldigvis har det gode vejr i Danmark henover sommeren givet Casper de allerbedste træningsbetingelser, da vandet har været varmt nok til, at han har trænet det meste af sommeren uden våddragt. Ved EM er det nemlig ikke tilladt med våddragt.

KVIK hepper på Casper

3-4 Go Casper

Print Friendly, PDF & Email