Når “Likes” ikke er nok

I den kommende weekend står vi sammen i Tårnby i kampen mod kræft, når vi tager del i årets Stafet For Livet. 170 deltagere er indtil videre tilmeldt stafetten på de i alt 6 hold. Det er nogle færre end de 225 vi i alt nåede op på sidste år. I KVIK var vi sidste år væsentligt flere deltagere, end der er tilmeldt i år. Så det ville være rigtig godt for KVIKs bidrag til Kræftens Bekæmpelses arbejde, hvis vi kunne samle lidt flere deltagere.

Det er skønt med ‘Likes’ på Facebook – men desværre kan de ikke omsættes til deltagere i stafetten eller til penge i kassen. Så har du lyst til at bruge 1 time og 100kr på en gåtur sammen med gode venner, familie eller måske på løbetur, så tilmeld dig vores stafethold. Det gør du lige her.

Døgnet igennem vil der være hyggelige aktiviteter på pladsen. Der er livemusik ved flere forskellige bands, midnatsbanko og Zumba for de morgenfriske. For børnene er der en hel særlig Børnestafet, som varer 24 min, trylleshow og besøg af en klovn, der laver ballondyr.

I forbindelse med den smukke lysceremoni kl. 22 lørdag aften vil tidligere politidirektør Per Larsen holde tale og dygtige Nanna Rossen kommer og synger. Alt i alt er der lagt an til et hyggeligt og smukt døgn.

I KVIK teltet er det muligt at købe lækre, hjemmehæklede klude, få slukket tørsten med en slush-ice og hygge sammen med andre KVIK-medlemmer. Søndag formiddag dyster vi i kongespil. Pt. er der 5 hold tilmeldt – vi kan være op til 8 hold – så tør du tage dysten op, så giv os besked.

KVIK deltager i Stafet For Livet, fordi det er for vigtig en sag til at lade være!

Print Friendly, PDF & Email