Amager Open Water – nu i lune bølger

Den danske sommer har i år vist sig fra en helt usædvanlig side. Det har givet os sol på næsen, varme nætter og ikke mindst dejligt tempereret badevand. I øjeblikket er temperaturen lige omkring 25 grader i lagunen ved Amager Strandpark, mens det er et par grader køligere i Øresund på ydersiden.

Vores speaker og åbent vand entusiast Henrik Spejder Eskildsen var i går ude og træne ved Amager Strandpark. Han melder om klart vand, ingen alger og ingen brandmænd i sigte. Det lover rigtig godt for Amager Open Water.

Amager Open Water afvikles lørdag d. 11. august. Danmarks hyggeligste åbent vand-engagement. Her kombinerer vi grillede bøffer, lækre salater med en svømmetur og godt humør. Det er muligt for alle at finde en passende distance, for der svømmes både 2km, 3,8km (IM-ruten), 5km og 10km. For børnene er der ligeledes en 200m.

For første gang i flere år skal vi rundt om Amager i lune bølger, med vandtemperaturer et godt stykke over 20 grader! Lidt mere velkendt for vores arrangement vil vinden nok være, for den aktuelle vejrprognose melder om lidt vind – præcis som vi plejer ved Amager Open Water.

For meget mere information og tilmelding – klik her. Husk, hvis du er KVIK-medlem, så er der rabat ved tilmeldingen, brug da koden: KVIKamager

Vi ser frem til en hyggelig dag på Amager Stand, og mens vi venter kan vi nyde et par dejlige træningsbilleder fra strandparken.

Print Friendly, PDF & Email