1 måned til årets Stafet-For-Livet

I weekenden d. 1.-2. september kridter vi igen skoene i den gode sags tjeneste. Tårnby skal atter samles om Stafet-For-Livet. I Svømmeklubben KVIK synes vi, det er en stærk sag og begivenhed, vi ønsker at bakke op om. Vi gentager successen fra sidste år, hvor vi samlede i alt 12.443 kr ind – og vi stiller derfor op med minimum et hold. Vil du gerne med på KVIKs hold, så er du meget velkommen til at tilmelde sig som deltager til holdet ‘KVIK Kastrup.’

Det eneste krav til dig som deltager er, at du kan gå med på stafetten i minimum 30 minutter, enten lørdag d. 1. eller søndag d. 2. september. Tempoet er helt lige meget. Det koster 100kr at deltage på holdet. Al overskud går naturligvis til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Hvis du vil med på stafetten – så skal du ind på denne hjemmeside for Stafet-For-Livet i Tårnby og tilmelde dig vores hold ‘KVIK Kastrup’. Det er også på denne hjemmeside, det praktiske om stafetten er samlet.

Døgnet igennem vil der være aktiviteter for både børn og voksne på området omkring skolen, og når det bliver mørkt, vil der være en fælles lysceremoni, hvor vi sammen tænder lys. Det er jo ingen hemmelighed, at vi godt kan lide konkurrencer i KVIK. Så vi stabler endnu engang en turnering på benene, og i år nøjes vi ikke blot med Kongespil – vi udvider aktiviteterne.

Sidste år blev vores lækre, hjemmehæklede klude revet væk – så vi er så småt ved at gå i gang med garnet, så vi er klar med et bredt udvalg i farver og mønstre.

Facebook og særlig side på hjemmesiden

KVIK-stafetten har en facebookside, hvor vi kan kommunikere med vores deltagere, dele billeder – og give en status på stafetten. Vi lægger også løbende information op her på hjemmesiden – så alle medlemmer i KVIK kan følge med i, hvor langt vi er.

Her på vores hjemmeside har vi også en særlig Stafet-For-Livet side, hvor du kan finde mere information.

Fortsat god sommer – vi ses forhåbentligt om en måned på vores stafethold.

 

 

Print Friendly, PDF & Email