Vi har ledige pladser i KVIK

Vores svømmehold holder sommerferie, men når det går løs igen til august, så har vi ledige pladser og nye holdtyper på programmet. Se herunder om vi har noget for dig – og din familie.

For den kommende sæson har vi ledige pladser på flere af vores hold i Svømmeklubben KVIK. Helt konkret har vi ledige pladser på flere hold i babysvømning samt på vores voksenhold:

Babysvømning
 • Babysvømning 0-6 mdr (tirsdage, torsdage, fredage)
 • Babysvømning 6-12 mdr (tirsdage, torsdage, fredage)
 • Børn født i 2015 – vi kan tilbyde svømmeundervisning for forældre/børn i vores varmtvandsbassin for børn, som ikke er gamle nok til at starte op i vores svømmeskole, men som ikke kan vente med at komme i gang. Der er ledige tider: Torsdag kl. 14.30-15.00 og fredag kl. 18.30-19.00.
Voksenhold
 • Vi er i øjeblikket ved at ændre lidt på vores struktur på voksenholdene. Det betyder, at vi efter sommerferien har plads til endnu flere voksne svømmere. Der er både motionshold, svømmehold med undervisning og hold med svømning flere gange om ugen. Skriv jer op på ventelisten, så modtager I information om vores voksenhold i løbet af august.
4 helt nye holdtilbud
 • Et helt nyt familiehold – forældre m. barn og bold (lørdag eftermiddag)
 • Aqua Fit – 2008+ (mandag aften)
 • FRØ-2 (søndag)
 • Forældresvøm (søndag)
Forældre med barn og bold

Lørdag fra 17.00-17.45 har vi ryddet undervisningsbassinet i Kastrup Svømmehal og har gjort plads til et hold, hvor mor/far og barn kan komme til at gå til svømning sammen. Holdet vil være en blanding af svømmeundervisning og forskellige aktiviteter, blandt andet en hel del med bolde.

 • Alderen på børnene er 6-10 år (forældrene har vi ingen krav til alderen på :-))
 • Børn og voksne skal være trygge ved at være i vandet. Dvs. turde springe ned i vandet selv og få hovedet under.
 • Børn og voksne skal have en glæde ved at bevæge sig i vandet – og ved at lege med bolde.

Kontingentet fremgår af oversigten over kontingenter – direkte link nederst på denne side.

Ved opskrivning på ventelisten: Vælg “Svømmeskole” og noter “Familiehold” i bemærkningsfeltet.

Aqua Fit – 2008+

Mandag aften kl. 19.45-20.15 starter vi et nyt hold op i Kastrup Svømmehal. Holdet er for de vandglade børn (drenge og piger) på 10 år og ældre, som er vilde med at motionere i vandet, men som måske ikke er så vilde med at svømme. Forestil dig en gymnastiktime i skolen, som både byder på gymnastik, lege og boldspil. Tag dette hold og put det ned i et bassin. Så får du får vores Aqua Fit – hold. Mere bevægelse, leg og aktivitet i vandet – mindre svømning.

Holdet er særdeles velegnet til overvægtige børn og unge, da vandet gør træningsformen skånsom og børnene får pulsen godt op.

Kontingentet svarer til FRØ-hold

Ved opskrivning på ventelisten: Vælg “Svømmeskole” og noter “Aqua Fit” i bemærkningsfeltet.

FRØ-2

Alle svømmere på nuværende Frø-hold vil i august få tilbudt muligheden for at svømme to gange om ugen. Den ugentlige undervisning, de i dag er tilmeldt, samt en ekstra undervisning om søndagen. Den ekstra undervisning om søndagen vil foregår i Korsvejsbadet på 25m bane. Der vil være flere forskellige tider at vælge imellem, både formiddag og eftermiddag.

Kontingentet vil være 150kr ekstra pr. kvartal for den ekstra undervisning.

Vi sender mails ud til Frøholdene i august, I skal derfor ikke foretage jer yderligere.

Forældresvøm

Vi får ofte forespørgsler på muligheden for, at mor og far kan svømme samtidig med børnene. Denne efterspørgsel har vi nu fået mulighed for at efterkomme. Om søndagen i Korsvejsbadet har vi oprettet særlige hold for forældre, som har deres børn til svømmeundervisning i Korsvejsbadet. Det vil naturligvis ikke være muligt at sikre, at der er Forældresvøm på samme tid som alle vores holdtyper i Korsvejen. Men vi opretter flere hold, så der skulle være god mulighed for at få det passet ind.

Der vil være mulighed for både undervisning og motionssvømning.

Kontingentet svarer til et normalt voksenkontingent.

Ved opskrivning på ventelisten: Vælg “Voksenundervisning” og noter “Forældresvøm” i bemærkningsfeltet.

Nyttige links for nye medlemmer

Ventelisten

Kontingentoversigt

Print Friendly, PDF & Email