Så er KVIK Camp 2018 skudt i gang

Skolernes sommerferie er startet, og solen skinner over Kastrup fra en skyfri himmel. Det betyder KVIK Camp! Ikke færre end 140 børn har netop skudt sommerens første KVIK Camp i gang i og omkring Kastrup Svømmehal. Vores trænere har lavet et supergodt program for ugen, som både byder på svømning, livredning, vandpolo og en masse sjove lege og spil uden for bassinerne.

Med 140 børn i huset kunne man forvente tasker alle vegne og et klubhus i kaos. Men ikke hos os. Vi har de sejeste trænere – som har styr på både børn og tasker. Alle er klar til at give børnene en supergod uge. Mens børnene er godt i gang med dagens aktiviteter, pakker Martine og Isabel vores goodiebags, så børnene kan få dem i løbet af dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores sponsorer har hjulpet os rigtig godt på vej både med indhold til vores lækre goodiebag, logistikken i løbet af ugen og ikke mindst eftermiddagens saft og frugt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email