KVIK Vandpolo deltagelse i Slagelse HRS Cup 2018

KVIK Vandpolo Ungdom 2018

KVIK Vandpolo deltog i weekenden traditionen tro i den årlige Slagelse HRS Vandpolo Cup.

Turnering spænder helt fra U11 over U13, U15, U17 piger, U18 til U19 og har deltagende hold fra Slagelse, Tommerup, Nykøbing, Jyllinge, Lystrup og KVIK.

KVIK deltog med den største delegation i nyere tid, en flok på hele 25 spillere og trænere. En ganske imponerende foreløbig kulmination på den gode fremgang i KVIK Vandpolo.

Der blev spillet et væld af kampe, og det blev til en stribe fine resultater.

Pigernes Pokalmesterskab: Det blev til en flot sølvmedalje – men det skal tilføjes, at det var efter en fantastisk spændende kamp, hvor den ordinære kamp endte 9 – 9, og hvor det altså skulle afgøres på straffekast, hvor KVIK tabte 3 – 4. Og det skal nævnes, at kampen var KVIK mod resten af Danmark, da modstanderholdet var sammensat fra 4 forskellige klubber.
 
U11: Her havde vi Emil med til at hjælpe Jyllinge, og det lykkedes dem at spille sig frem til en flot 3. plads.
 
U13: Her stillede vi op sammen med Lystrup. Vi fik tævet Slagelse i semi-finalen, men tabte desværre til Tommerup i finalen, så en flot sølvmedalje i denne række.
 
U15: Vi var millimeter fra at slå Slagelse i semifinalen, som vi desværre tabte med 7 – 8. Men så slog vi Lystrup i bronzekampen efter en bemærkelsesvis flot spillet kamp, og fik hevet endnu en medalje med hjem.
 
U18: Vi fik spillet os til en bronzemedalje også i denne række, hvor der blev kæmpet heroisk, men hvor de andre holds drenge simpelthen er blevet for store og lange.

Tillykke til de dygtige spillere, trænere og holdledere.

Emil og Jyllinge

Emil og Jyllinge

KVIK Vandpolo - Medaljer til U13

Medaljer til U13

KVIK Vandpolo spillere i massevis

KVIK Vandpolo spillere i massevis

Print Friendly, PDF & Email