KVIK vinder samlet sølv i Miniturnering

Søndag den 27.5. var det tid til at dyste i den sidste del ud af fire Miniturneringer for de mindste svømmere. KVIK var igen repræsenteret med to hold. Der blev svømmet stærkt og begge hold gav deres bedste i en hård konkurrence.

Det viste sig at forblive spændende indtil helt til sidst. KVIK hold 1 lå hele tiden blandt de bedste, mellem Hovedstadens hold A og B og holdet fra Vallensbæk. Til sidst endte denne dags Miniturnering med en tredjeplads. Ud af 4 miniturneringer har KVIK hold 1 dermed fået to anden og to tredjepladser. 

Alle ventede derfor spændt på at høre den samlede stilling. Det blev til en super flot andenplads og dermed sølvmedalje til KVIK hold 1! Tillykke med det!

Alt i alt, flot svømmet af alle svømmere på begge hold. Det er dejligt at se svømmerne i en holdkonkurrence, hvor der bliver heppet ekstra meget på hinanden og hele holdet tæller og ikke kun den enkelte svømmer.

KVIK hold 1 i denne sæson bestod af: Laura Pedersen, Emma Hansen, Martine Damborg, Sofie Ravn Herche, Laura Jørgensen, Andreas Wiese Dobel, Carl S. Sørensen, Sebastian Højer Øster, Tobias Melhede, Marcus Skov Zacho, Emil Espinoza, Viktor Sønder Koch, Otto Kairo

KVIK hold 2 i denne sæson bestod af: Zenia Englund, Mollie Kaustrup Lindemose, Freja Fyller Jacobsen, Sophie Harborg Fuchs, Amanda Aidinian, Ingeborg Fleron Qvant, Otto Cairo, Otto Nissen Storgaard, Philip Schou Christiansen, Simon Dines Hansen, Christian Ravn, Carl S. Sørensen, Jacob Riiber Hvid, Viktor Sønder Koch

Print Friendly, PDF & Email