Sportiganbod ved Frøprøverne

Når vi onsdag d. 11. april og mandag d. 16. april har Frøprøver, så er det muligt at få fingrene i nyt badetøj, svømmeudstyr eller træningstøj, for Sportigan kommer og stiller deres lækre bod op i Den Klorfri begge dage.

Rigtig mange børn er tilmeldt prøverne, og vi glæder os til at se jer alle sammen. Men selvom der er ved at være godt fyldt op ved prøverne, har vi fortsat ledige pladser til Frøprøverne på mandag d. 16. april. I finder information om prøverne og tilmelding her.

De to sværeste prøver

De to prøver, vi mangler i vores videokavalkade, er de to sværeste prøver. Nemlig GuldFrøprøven og SuperguldFrøprøven.

Ved GuldFrøprøven skal svømmerne blandt andet komme baglæns i vandet og svømme en bane crawl og en bane rygcrawl. Ved SuperguldFrøprøven bliver det lidt en smule sværere. Her skal svømmerne blandt andet lave hovedspring og svømme både en bane butterfly og en bane brystsvømning.

I kan se begge prøverne på videoerne herunder.

 

 

Print Friendly, PDF & Email