Senior vandpolo i Kastrup Svømmehal

KVIK/HSK mod FREM

Søndag den 8. april blev der afviklet 1. div. i vandpolo i Kastrup Svømmehal. Der var lagt op til dramatik og spænding, da HSK/KVIK skulle møde både FREM og Slagelse, de 2 klubber der ligger nr. 1 og 2 i divisionen. Alle 3 hold bejler til det danske mesterskab, så alle 3 hold så frem til kampene.

I første kamp skulle vi møde FREM. Det blev en fantastik spændende og velspillet kamp. HSK/KVIK kom hurtig foran 4 -1. Holdet strålede af selvtillid og moral. Lidt efter lidt fik FREM styr på deres spil og de åd sig stille og roligt ind på HSK/KVIK. I de dødende sekunder af 3. periode udlignede FREM til 11-11. Fjerde periode var meget tæt. Både HSK/KVIK og FREM brænder mand-mere situationer. Med 3 minutter tilbage af kampen fører vi med 2 mål og FREM bliver nød til at satse. Vores forsvar gør en kæmpe indsats og arbejder virkelig for hinanden. Da FREM staser alt, giver det muligheder for kontra spil. 11 sekundunder før tid scorer vi endnu en gang, så resultatet bliver 15-12 til HSK/KVIK over FREM.

Der blevet leveret en kæmpe holdindsats af hele holdet, hvor alle arbejde for hinanden. Selvom flere af spillerne dårlig kunne hænge sammen til sidst, blev der alligevel kæmpet. Efter kampen var træner Tamas meget tilfreds og stolt af holdets præstation. Det er ikke så tit det sker, så spillerne var glade for at kunne leve til hans forventninger.

Anden og sidste kamp var mod Slagelse. Spillerne var tændte og moralen høj og de var klar til at bide skeer med rivalerne fra Slagelse. Det store spørgsmål var dog, om trætheden fra første kamp ville spille ind. Og ja, desværre….
Der var ikke nær så høj intensitet og niveau som i første kamp: Afleveringerne og den indbyrdes forståelse, var ikke på samme niveau, som første kamp. Samtidig blev holdets bedste spiller fra første kamp alvorligt skadet. Det betød at vi gennem hele kampen lige var et skridt bagefter. Kampen var meget lige til midt i 3 periode, hvor SSK for slået det afgørende hul. HSK/KVIK formår ikke at svare igen og kampen tabes 7-10.

Dagens kampe tyder på, at holdet er godt på vej og at målsætningen om et DM stadig er realistisk.

Vi har nu 2 måneder til at få det sidste på plads inden finale spillet og det tyder på et ligeså spændende og tæt slutspil, som sidste år. Uha det bliver spændende…….

KVIK/HSK mod FREM

KVIK/HSK mod FREM

Print Friendly, PDF & Email