240 børn klar til Frøprøverne på onsdag

Onsdag d. 11. april er første dag med Frøprøver her i forårssæsonen. Mere end 240 børn og deres familier vil denne eftermiddag og aften fylde Kastrup Svømmehal godt op. Der er alle slags prøver på programmet, lige fra den første i rækken KobberFrøprøven til den sværeste SuperguldFrøprøve. Vi skal derfor se alle mulige former for øvelser i bassinerne. Der vil være børn, der puster bobler, trækker vejret som en krokodille, slår kolbøtter og børn der svømmer de helt klassiske stilarter.

Når børnene er færdig med deres prøve, så er det tid til at få diplom og få taget billeder i Den Klorfri.

Udfordringer på parkeringspladsen

Med så mange mennesker i hallen på så kort tid, kan det skabe trafikale udfordringer på parkeringspladsen. Bor du tæt på svømmehallen, så hop på cyklen. Men ellers husk, det er muligt at parkere ved Kastrupgårdsskolen, og så gå ad stien over til svømmehallen. Det giver meget mere plads til alle brugere af området omkring Kastrup Svømmehal.

På vores side om Frøprøverne er der en vejledning til parkering, ligesom nogle andre praktiske informationer også fremgår her.

SølvFrøprøve og SupersølvFrøprøve

I vores lille kavalkade af videoer med frøprøver, er vi nået til prøverne nr. 5 og 6. Det er SølvFrøprøve og SupersølFrøprøve. De prøver passer til børnene på Minifrøholdene. Nyd de skønne videoer herunder.

Print Friendly, PDF & Email