Atter plads på hold for gravide og for nybagte mødre

Er du gravid, eller har du født for nyligt, så er der mange gode grunde til at træne på et af vores hold i KVIK. Efter Påske har vi atter pladser på de populære hold, hvor træningen varetages af vores fysioterapeut Mette Marie Rask.

Gravid?

Vores hold for gravide er en hensynstagende træningsform, der sigter mod at opnå en øget kropsbevidsthed, en stærk bækkenbund, en god holdning samt en bedre muskeludholdenhed. I træningen arbejder vi med at fremme din dybe respiration samt øge din evne til at slappe af og give efter. Holdet er for alle gravide og har en særlig gavnlig effekt, hvis du har bækkenløsning eller smerter fra lænd og/eller bækken.

Vi har et aftenhold mandag og et formiddagshold fredag. Begge hold foregår i vores 34 grader varmtvandsbassin. Efter Påske er der ledige pladser på begge hold.

Læs mere om holdene her.

Har du født?

Har du lyst til at bevæge dig på en blid og skånsom måde efter din graviditet og fødsel/kejsersnit? Og vil du tumle blidt med din baby?

Så kom med til genoptræning efter fødsel. Holdene er for dig, der har født indenfor de sidste 6 måneder. Du vil opnå kontakt til din bækkenbund igen, og du får trænet din dybe stabiliserende muskulatur. Du bliver både styrket og udspændt samt guidet igennem afspænding.

Vi har et indendørshold tirsdag formiddag og et udendørshold onsdag formiddag. Så der er virkelig gode muligheder for at få rørt kroppen, grinet med andre nybagte mødre – og få frisk luft i kinderne.

Læs mere om holdene her

Print Friendly, PDF & Email