DR P4 – fokus på uheld i vandet

Dagen igennem har DR P4 København haft fokus på det omfattende antal uheld i vandet i forbindelse med baby- og småbørnssvømning i de storkøbenhavnske svømmehaller. Sidste år oplevede 16 ud af 17 adspurgte svømmehaller i vores område at måtte lukke på grund af uheld i vandet.

I den forbindelse har DR P4s reportere været et smut forbi flere af vores babysvømningshold. Klubbens formand Jan Urban Hansen måtte tidligt op for at medvirke i programmet. Det er der kommet nogle gode indslag i P4 Morgen Købehavn ud af. 1 time og 37 min. inde i programmet kan I høre, Jan Urban Hansen komme med gode råd til, hvordan vi kan begrænse antallet af uheld. 2 timer og 9 minutter inde i programmet taler reporterne med flere af vores babysvømningsforældre om aflysningerne.

I baggrunden er der godt gang i babysvømningen. Herunder kan I nyde lidt billeder fra den lidt usædvanlige morgen i Kastrup Svømmehal.

Print Friendly, PDF & Email