Sæsonens første Miniturnering

Så blev der taget hul på denne sæsons stævner. Udvalgte svømmere fra Talent 1 Piger og Talent 1 Drenge holdene var af sted til sæsonens første Miniturnering for de yngste i Frederiksberg svømmehal i søndags. For de fleste var dette deres første Miniturnering, og der blev kæmpet for at få point til holdene.

KVIK stillede med to hold. Hold 2 kæmpede godt og kom på en super flot 7. Plads ud af i alt 10 hold. Hold 1 gjorde det også rigtig godt og endte samlet på en flot andenplads.

Holdene bestod af:
Hold 1: Emma Hansen, Laura Pedersen, Martine Damborg, Sofie Ravn Herche, Emil Espinoza, Marcus Skov Zacho, Jacob Riiber Hvid, Carl S Sørensen, Andreas Wiese Dobel og Sebastian Højer Øster.
Hold 2: Smilla Hauge, Laura Jørgensen, Sophie Harborg Fuchs, Amanda Aidinian, Freja Fyller Jacobsen, Otto Nissen Storgaard, Viktor Sønder Koch, Philip Schou Christiansen, Otto Cairo, Simon Dines Hansen og Christian Ravn.

Print Friendly, PDF & Email