KVIK indsamlede i alt 12.443kr til Stafet-For-Livet

24 timers stafet med 42 deltagere, hjælpsomme og gavmilde sponsorerer/donationer og et hav af flittige hækle-hænder resulterede i et KVIK-bidrag til Stafet-For-Livet på i alt 12.443kr.

Forud for stafetten var der lagt et stort stykke arbejde både i KVIKs stafet-gruppe men også i frivilliggruppen bag hele stafetten i Tårnby. Det var første gang stafetten blev afviklet i Tårnby Kommune, og den skal nok have et par år til at vokse sig stor, og til at blive en etableret del i fritidslivet i kommunen. Men med det taget i betragtning, så har de 7 deltagende hold med ialt 219 deltagere samlet omkring 80.000kr ind. Først når regnskabet bliver gjort op, kender vi det endelige resultat. Men stærkt arbejde af holdene.

Fra KVIK deltog 42 personer, som enten gik eller løb de 24 timer igennem. Enkelte holdt på imponerende vis liv i stafetten hele døgnet. Gode sponsorerer i form af Rema 1000 på Præstefælledvej og Johns Kagehus holdt stafetten godt kørende med forplejning. Det kan da godt være, der går lidt tid, før lysten til jordbærtærte melder sig igen.

For at skabe flere indtægter end deltagergebyret på 100kr for voksne og 50 kr for børn, var der adskillige aktiviteter i og omkring vores telt. Vi har solgt 75 hjemmehæklede klude – hvoraf mange var solgt allerede inden stafetten gik i gang. En stor tak til de flittige hæklere, der har været i gang.

Vi havde gjort klar til at børn og barnlige sjæle kunne komme og male krus og lave dækkeservietter. Vi havde desværre ikke helt så mange børn på besøg, som vi havde håbet. Så vi har krus til næste år 🙂

Søndag formiddag arrangerede vi en kongespilsturnering. 5 tilmeldte hold var med til at gøre søndag formiddag i regnvejr til en fornøjelse. Holdene talte både tidligere svømmere, nuværende polospiller, bestyrelsesmedlemmer, trænere og forældre. En rigtig god blanding, som viser den mangfoldighed KVIK rummer, og ikke mindst den konkurrencementalitet, der kommer frem, når der er point på spil. Næste år er vi forberedte på, at turneringen skal kunne rumme væsentligt flere hold.

Alt i alt kan vi se tilbage på en sjov og livsbekræftende weekend, hvor vi har været i stand til at samle penge ind til Stafet-For-Livet og dermed Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde. Næste år bliver helt sikkert endnu flere – med endnu flere aktiviteter på programmet.

På vores facebookside har vi samlet nogle af alle de billeder, der er blevet taget i løbet af weekenden. Billederne findes i albummet Stafet-For-Livet 2017.

En stor tak skal lyde til sponsorerer og donationer:
  • Autonorden
  • Vesterstrøm Vine
  • Johns Kagehus
  • Funmaker
  • Rema1000 Præstefælledvej
  • Søren’s
  • Øens Kaffe
  • Härstedt
  • Johns VVS
  • Broders
Print Friendly, PDF & Email