3 dage til Stafet-For-Livet

Det er kun muligt at samle penge ind til Stafet-For-Livet, hvis vi lykkes med at få gode folk med på stafetholdet, deltagere vores aktiviteter eller hvis sponsorer og privatpersoner donerer penge eller gaver til os.

Det er i år ikke blot KVIKs første år som et hold på stafetten, det er stafettens første år i Tårnby. Det har derfor taget lidt tid at få gang i vores indsamling. Men nu her 3 dage før stafetten, så begynder det at se rigtig godt ud. Pt. har vi samlet 6.000kr ind i form af deltagerbetaling, donationer og salg af vores flotte klude.

Vi ligger nummer to på listen over hold, der samler ind. Vi kan jo godt lide at være de bedste i KVIK – men så skal der godt nok meget fart på her de sidste 3 dage og på selve stafetten.

Vejrudsigten ser helt fornuftig ud for stafettens døgn, vi har linet hyggelige aktiviteter op i teltet, og så byder vi på gode priser på massage, hårklip/hårfletning og flotte hjemmelavede klude. Rammerne for et dejligt døgn er bestemt på plads.

Sponsorer på KVIK-stafetten

Vi har fået rigtig god hjælp til vores indsamling fra følgende sponsorer:

  • Rema 1000 – Præstefælledvej
  • Øens Kaffe
  • Søren’s
  • Härstedt
  • Autonorden
  • Vesterstrøm Vine
  • Funmaker

Herudover vores seje massør Kristoffer Weber Larsen, vores smukke frisør Jane Skou og alle vores helt fantastiske garn-eksperter, der har lavet de flotteste klude.

En stor tak skal lyde til alle vores deltagere på stafetten og vores private donationer. Vi glæder os til at gå sammen med jer på stafetten. Her på stafettens side kan I se alle deltagere og donationer – og vi har naturligvis plads til flere.

Mere om Stafet-For-Livet Tårnby

Denne uges lokale aviser har skrevet et par gode artikler om Stafet-For-Livet. Herunder er links til de artikler, vi har set i aviserne.

2770 (side 14)

Amagerbladet (side 28)

stafettens facebookside kan I læse mange flere gode artikler om arbejdet med Stafet-For-Livet i Tårnby, og livsbekræftende fortællinger fra kræftramte personer.

 

Print Friendly, PDF & Email