En gang KVIK….

Succes er det første der faldt mig ind da jeg under finale afsnittet til weekendens årgangs cup kiggede rundt i Kastrup svømmehal.

 

Sportslig succes bundet op på svømmere der gav den gas og løftede niveauet fra deres indledende løb til finalerne. Samtidig med at vindermentaliteten blandt KVIK svømmerne strålede helt op af vandet og var med til at løfte det store KVK heppekor der sørgede for massiv opbakning og stemning. Jeg var stolt af at være KVIK’er med en flok trænere og svømmere på kanten der bare leverede det det handlede om. Trænere der gik til opgaven med vanlig professionalisme, svømmerene der leverede en pragt(magt) demonstration og alle dem der ikke var i vandet stålede af KVIK ånd. Kort sagt FANTASTISK.

Gik man en tur rundt i hallen kunne man opleve klubbens ældre svømmere som præmie ”piger”, dele slik ud til officials og bare hjælpe til hvor der var behov for det. Endnu en ting de ret vigtigt hvis KVIK familien skal bestå, at vi alle er villige til at give til klubben og bidrage med det vi kan.

Det mest fantastiske var at opleve alle de forældre og frivillige der har været med til at få stævnet til at køre. En stævneledelse der år efter år sørger for at KVIK har det mest attraktive årgangs stævne i Danmark. Forældre der med stort smil stiller op og hjælper med alt fra forberedelserne torsdag aften, official tjans, indkøb til den klorfri, sekretariat, speaker, salg i den klorfri, madlavning, oprydning og mange andre ting.

Vi taler meget i KVIK om at klubben ikke kan drives uden frivillige og at vi mangler hænder, spørgsmålet der dukker op i mit hoved efter weekenden er ikke så meget om vi mangler hænder, men mere hvordan vi får alle de fantastiske kræfter der i klubben til at løfte KVIK fremad så vi os i fremtiden kan tilbyde fantastiske arrangementer og elite svømning på allerhøjeste plan..

For at afslutte overskriften En gang KVIK skulle svaret jo gerne uden tøven være

…altid KVIK

Kim Dietrichsen

Sportschef svømmeklubben KVIK Kastrup

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar